FC Arges alexandru pelici Bogdan Vintila liga 2 Liga 2 Bogdan Argeș Vintilă

Cu ce antrenor negociază FC Argeș, după ce a retrogradat în Liga 2

Piteștenii nu au putut trece de Dinamo București la baraj.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Iunie 2023, 20:56
Data actualizarii: Joi 08 Iunie 2023, 20:59

FC Argeș a pierdut cu 5-8 la general în fața „câinilor roșii”, la barajul de menținere/promovare în Superliga României. Astfel, echipa din Trivale a retrogradat în eșalonul secund.

Cu ce antrenor negociază FC Argeș, după ce a retrogradat în Liga 2

Potrivit ProSport, FC Argeș a început negocierile cu Alexandru Pelici pentru postul de antrenor principal la echipă, după ce Bogdan Vintilă a pierdut lupta pentru salvarea de la retrogradare, în fața celor de la Dinamo București, la jocul de baraj.

Alexandru Pelici a stat ultima dată pe banca tehnică a naționalei under-19 a României, adunând din septembrie 2022 până în aprilie 2023 opt partide. Un punct pe meci a înregistrat antrenorul, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt.

Tehnicianul român le-a mai antrenat pe CS Mioveni, CSM Reșița, Ripensia Timișoara, FC Hermannstadt, Râmnicu Vâlcea, Bihor Oradea, FC Brașov, Metalul Reșița, Voința Sibiu, FCM Târgu Mureș, Arieșul Turda, Forex Brașov și Alba Iulia.

Basarab Panduru, nemilos cu retrogradatele FC Argeș și CS Mioveni

  • Văzând ambele echipe din Pitești în eșalonul secund, Basarab Panduru a precizat că cele două cluburi au avut o tactită total greșită

Eroarea majoră a lui FC Argeș, în viziunea fostului internațional român, a fost că a renunțat la cuplul Andrei Prepeliță - Jean Vlădoiu și a mizat pe numeroși jucători străini. În timp ce, primarului orașului Mioveni, Ion Georgescu, îi reproșează că nu a întărit echipa vara trecută, când Alexandru Pelici a evitat retrogradarea. 

CE A DECLARAT PANDURU

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!