VIDEO EXCLUSIV "Cristi Tănase era hulit de oameni, mulți îl blamau la televizor!" Cum l-a "descoperit" de fapt în vestiar un fost coleg de la FCSB

În vârstă de 35 de ani, "Dodel" a strâns 41 de selecții în prima reprezentativă și a marcat cinci goluri. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Iulie 2022, 08:29
Data actualizarii: Sambata 02 Iulie 2022, 09:01

Cristi Tănase a devenit liber de contract după ce i s-a terminat contractul cu FC Argeș. Consacrat la Steaua, actuală FCSB, mijlocașul cotat în prezent la 200.000 de euro a fost mult timp preferatul lui Gigi Becali într-o perioadă în care FCSB juca la cel mai înalt nivel în Europa. 

Piteșteanul valora și 3,6 milioane de euro în urmă cu 10 ani, iar Becali spera să-l vândă într-un campionat important. Mulți antrenori ai roș-albaștrilor l-au considerat element determinat, iar Ilie Stan l-a repartizat, la un moment dat, mijlocaș în spatele liniei de atac, unde Tănase a dat un randament ridicat.

Cristi Tănase, descris de Adi Popa

Cei mai mulți foști antrenori au mizat pe Tănase ca mijlocaș stânga, post pe care a evoluat și la prima reprezentativă. Fost coleg cu Tănase, Adi Popa și-a adus aminte la Poveștile Sport.ro despre imaginea pe care și-o făcuse Tănase. Când l-a cunoscut pe piteștean, Popa susține că a descoperit un tip cu totul și cu totul altfel. 

"Până să ajung să fiu coleg cu el, nu știu, mi se părea, era hulit de oameni, mulți îl blamau la televizor pentru greșelile de la interviuri, dar când am ajuns în vestiar și am stat cu el acolo, e total opus.

Nu făcea o greșeală gramaticală, discursuri foarte ok, fluent, mă uitam și mă întrebam: 'ce se întâmplă la interviu și aici?', a precizat Adi Popa, la Poveștile Sport.ro.

Emisiunea Poveștile Sport.ro, moderată de Andru Nenciu, e în fiecare luni, de la 12:00, pe VOYO. Emisiunea cu Adi Popa a fost susținută de Penny

  • Șase trofee a câștigat Cristian Tănase în carieră, toate cu FCSB: trei titluri, două cupe și o supercupă. 
  • 41 de meciuri și șase goluri are pentreu națională. 
  • FC Argeș, CS Mioveni, TH Tedam Sivasspor, Karabukspor, Eskisehirspor, Giresunspor și Academica Clinceni sunt echipele din cariera mijlocașului în vârstă de 35 de ani.

Cum ar putea arăta FC Argeș în sezonul viitor: STRATON - Tofan (JAKOLIS), CESTOR (M. CONSTANTIN), Turda, Latovlevici (Vianna) - Raynov, Șerban - OPRESCU (U21), CALCAN (Ișfan), BERTRAND - DONISA (CELESTINE)

Modifică setările cookies