CS Mioveni Andrei Margaritescu constantin schumacher Constantin Stancu Iulian Tames Liga 2

OFICIAL Comando pentru promovare la CS Mioveni! Antrenorii Constantin Schumacher, Iulian Tameș și Andrei Mărgăritescu, prezentați oficial

Echipa retrogradată din Superligă speră la revenirea în eșalonul de elită.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Iulie 2023, 14:54
Data actualizarii: Miercuri 26 Iulie 2023, 14:57

CS Mioveni a prezentat noua conducere tehnică şi administrativă, miercuri, la Stadionul Orăşenesc din Mioveni.

Noul staf tehnic care a preluat echipa în aceasta vară este format din Constantin Schumacher - antrenor principal, Iulian Tameş şi Andrei Mărgăritescu - antrenori secunzi

Ce a declarat principalul Constantin Schumacher

"Ne dorim să facem lucruri noi şi bune la echipa. Prin dorinţa, entuziasmul şi tinereţea noastră vrem sa reuşim acest lucru, sa formam nişte automatisme la acest grup şi lucrurile sa meargă din ce în ce mai bine!" a declarat Schumacher după prezentarea oficială.

În ceea ce priveşte conducerea, din motive medicale, preşedintele executiv Constantin Stancu a fost nevoit sa se retragă din funcţie, în locul său Consiliul Director numindu-l pe Claudiu Cojocaru, care până acum a fost director de marketing şi team-manager al echipei. 

Președinte nou la clubul CS Mioveni

"Din cauza unor probleme medicale nu mai pot fi în activitate zi de zi. Voi rămâne însă în cadrul clubului şi alături de echipa" a spus Stancu, conform news.ro.

"Mulţumesc pentru încredere tuturor şi va asigur ca vom munci 24 din 24 de ore, 7 zile din 7. Nu vom mai fi ca în anii trecuţi dar ne dorim sa facem treaba bună", a declarat Claudiu Cojocaru.

Foto: CS Mioveni

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!