VIDEO Atac la FRF! De ce nu a fost convocat fotbalistul român cu Manchester United în CV: ”Are un mare defect, nu e legitimat la Mioveni”

Dennis Politic bolton wanderers Echipa Nationala de Tineret Manchester United Port Vale FC Nationala U21
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Iulie 2023, 11:33
Data actualizarii: Sambata 01 Iulie 2023, 11:40

Selecția la echipa națională de tineret a României, după participarea dezastruoasă la Euro, este din ce în ce mai contestată.

Naționala Under 21 a României, deși țară gazdă, a avut un parcurs dezastruos la Campionatul European de tineret care se desfășoară în aceste zile, fiind eliminată încă din faza grupelor, unde nu a marcat niciun gol.

Selecția la reprezentativa de tineret este din ce în ce mai contestată, iar ultimul pe listă este agentul Cătălin Sărmășan, cel care îi reprezintă, printre alții, pe Cătălin Cîrjan, împrumutat de Arsenal la Rapid, sau Dennis Politic.

Mesajul agentului Cătălin Sărmășan: ”Nu a avut loc în rândul <<campionilor europeni>>”

”El e Dennis Politic, tânăr fotbalist român ce joacă în Anglia. Și-a făcut junioratul la Manchester United și Bolton, făcând apoi față cu brio rigorilor fotbalului englez. 

A intrat și el pe radarul naționalei noastre de tineret, că mai nou așa ni se spune, ca să înlocuiască probabil deja perimatul cuvânt monitorizare. 

Însuși selecționerul a fost o dată prezent la Port Vale pentru a-l urmări, meci în care Dennis a și înscris. 

șDeși are excelente calități de viteză, forță de pătrundere si execuție, cam ce remarcau de altfel specialiștii că le-au lipsit tinerilor noștri tricolori, nu a avut loc în rândul “campionilor europeni”. 

De ce nu a prins Dennis Politic nici măcar o dată lotul pentru România U21? Răspunsul poate fi că are un mare defect, nu e legitimat la Mioveni…”, a postat Sărmășan pe pagina personală de Facebook.

Golul marcat de Dennis Politic pe 1 ianuarie 2023, în minutul 90+12

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!