Dau banii sau au INTERZIS la transferuri! Inca o lovitura DURA pentru Rapid dupa ratarea promovarii! Anuntul de ultima ora al FIFA

Dau banii sau au INTERZIS la transferuri! Inca o lovitura DURA pentru Rapid dupa ratarea promovarii! Anuntul de ultima ora al FIFA

Rapid a ratat promovarea in Liga 1, iar acum se confrunta cu noi probleme. 

FIFA a respins astazi apelul facut de rapidisti la inceputul acestui an, dupa ce forul international a sanctionat clubul cu interdictie la transferuri de jucatori straini. 

Asta din cauza unei datorii in valoare de 20.000 de euro pe care giulestenii o aveau fata de Tomas Josl, fotbalist care a evoluat pentru Rapid in perioada februarie 2015 - ianuarie 2016. 

Potrivit ProSport, jucatorul a depus un memoriu pentru a-si primi banii, iar daca Rapid nu va face plata in aceasta saptamana, clubul nu va putea face transferuri.

Despre aceasta situatie a lui Josl, oficialii rapidisti au vorbit in luna martie, spunand ca nu vor sa creeze un precedent. 

"Daca platim datoria catre Josl ar insemna sa mergem pe un drum pe care nu ni-l dorim. Nu vreau sa avem la usa un rand de jucatori care sa isi ceara datoriile. Au mai fost cazuri in care FIFA a acceptat ca echipele sa nu plateasca datoriile vechi. E un subiect delicat, am lasat avocatii sa isi faca foarte bine temele si sa facem un plan de actiune pentru a depasi acest moment", a declarat atunci Ovidiu Burca.

Sperantele lui s-au naruit odata cu decizia celor de la FIFA care au respins apelul, la doar cateva ore dupa ce Rapid a incheiat sezonul de Liga a 2-a pe locul 6. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Reguli stricte de Crăciun și Revelion 2020. Reacția unei turiste când a aflat că nu va putea dansa
BRAT