Mititelu a mutat din nou la Craiova! Stefan Nanu este noul antrenor de la FC Universitatea Craiova!

Mititelu a mutat din nou la Craiova! Stefan Nanu este noul antrenor de la FC Universitatea Craiova!

► Duminica, LIVE la Sport.ro: Je m’apelle Calificare! 13:00 Trageri la sorti EURO, 15:30 Ajax – AZ, 19:00 Special "ZI CU MUTU"

FC Universitatea Craiova trece prin momente de schimbare in ultimele zile.

Adrian Mititelu a pus un antrenor nou - e vorba despre Stefan Nanu - cel care va fi ajutat de Dragos Bon si Florin Dumitru, anunta Editie.ro.

"Am primit oferta de la Adrian si nu am stat mult pe ganduri pentru ca Universitatea e o provocare pentru orice antrenor. Vreau sa ii transmit lui Nicolo ca imi pare rau ca nu mai este antrenorul echipei, dar eu nu i-am vanat postul. Stiu cum se simte acum Nicolo, insa trebuie sa dam repede drumul la treaba, de aceea vineri vom pleca in cantonament la Calafat. Voi incerca sa mai aduc la echipa trei, patru jucatori pentru ca primordial pentru noi este sa prindem play-off-ul, iar acolo, cu suporterii in spate, in mod sigur ne vom bate pentru primele doua locuri", a spus Nanu pentru Fanatik.

FC Universitatea Craiova este pe locul 4 in clasamentul Ligii a doua, Seria 2, la sase lungimi in spatele liderului CS U Craiova (echipa Primariei).

VIDEO PROTVPLUS.RO

Țara europeană în care s-a înregistrat cea mai mare rată de infectare cu Covid-19 din lume
BRAT

Modifică setările cookies