Scandal la portile stadionului Ion Oblemenco: jucatorii s-au imbrancit cu paznicii! Anuntul clubului: U Craiova isi suspenda activitatea!

Autor: Sport.ro
Luni 17 Februarie 2014, 18:36

►Drumul spre Torino incepe joi, ora 20:00, Dnepr – Tottenham in direct Sport.ro si Voyo.ro!

FC Universitatea Craiova isi suspenda antrenamentele in semn de protest fata de faptul ca primarul Lia Olguta Vasilescu, "prin influenta pe care o detine", i-a blocat toate posibilitatile de pregatire in Craiova, a anuntat site-ul oficial al gruparii patronate de Adrian Mititelu.

"Avand in vedere faptul ca clubului de fotbal Universitatea Craiova i s-a interzis din nou accesul pe «Ion Oblemenco», in mod abuziv, suntem nevoiti, din cauza imprejurarilor, sa suspendam antrenamentele echipei de fotbal. Aducem la cunostinta opiniei publice ca Lia Olguta Vasilescu, prin influenta politica pe care o detine in zona, a blocat toate posibilitatile de antrenament ale echipei pe terenurile existente in Municipiul Craiova, dar si in imprejurimi", se arata pe site-ul oficial.

Echipa lui Mititelu este victima "grupului infractional care ii are in prim-plan pe Sandu Mircea, Rotaru Mihai si Lia Olguta Vasilescu", ce are drept scop "strangularea totala a activitatii clubului de fotbal Universitatea Craiova" si "distrugerea acestei societati in favorizarea clubului odios infiintat peste noapte CS U Craiova", a adaugat sursa citata.

Din acest motiv, FC Universitatea Craiova se va adresa Curtii de Apel Bucuresti pentru a solicita suspendarea inceperii campioantului Ligii a II-a.

"Din punct de vedere tehnic maine vom initia o actiune la Curtea de Apel Bucuresti unde vom solicita atat suspendarea inceperii campionatului cat si, daca va fi cazul, anularea rezultatelor acestui campionat, deoarece avem motive intemeiate sa speram in a obtine aceste lucruri. Legea si fair-play-ul sportiv au fost calcate in picioare in mod incredibil si sub nasul autoritatilor care au preferat, in cele mai multe cazuri, sa nu isi exercite atributiunile de serviciu. Indiferent de cate greutati o sa mai apara si cat de complicata si nedreapta va fi lupta, Universitatea Craiova nu se va preda si traieste cu speranta ca intr-o zi toate aceste faradelegi vor fi platite cu varf si indesat", a precizat site-ul formatiei oltene.

 

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies