Rapid CSMS Iasi FC Clinceni Liga I Liga 2 Seria 1

ATAC dur la Rapid! "Sunt deja e FALIMENT, e inevitabil! Rapid nu mai are nmic!" Anuntul distrugator:

Rapid se lupta pentru promovarea in Liga I, chiar daca mai are inca probleme financiare. Intre timp este atacata de rivalele din play-off.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Mai 2014, 19:42
Data actualizarii: Luni 12 Mai 2014, 19:42

Rapid a facut 2-2 cu Slobozia, la finalul unui meci in care a fost condusa cu 2-0 si a revenit. Acum, cei de la Clinceni, prin presedintele Dan Lazarescu, ataca dur clubul din Grant.

ACUZATIILE

Rapidistii au spus initial ca arbitrul de la meciul cu Slobozia - Teo Craciunescu - ar dori sa o ajute pe FC Clinceni sa promoveze, motiv pentru care au acuzat si sanctiunile primite de jucatorii din Grant la acea partida.

Reactia lui Dan Lazarescu, presedintele celor de la Clinceni, este foarte dura:

"Sa nu uite ca si acum, Teodor Craciunescu pe care ei il acuza acum, nu le-a eliminat si al doilea portar. 

Eu nu neg faptul ca as fi vrut sa iau niste jucatori care au ajuns la ei. Dar nu le-au convenit banii. Nu au mai venit. Rapid le-a promis contracte uriase pe care nu le-au putut plati. Normal ca mie nu imi convine situatia asta. Despre ce vorbim! Hai ca il iau si eu pe Ronaldo, ma tine un sezon pe locul 1, promovez, dar eu nu am bani sa ii dau. Care e latura sportiva aici?

Mergem sa facem contestatie la TAS daca Rapid ia licenta. Au jucatori care si-au făcut patronii nesimtiti. Nu are unde sa joace meciurile de acasa, nu mai are unde sa faca antrenamentele. Baza ProRapid este inchisa. Nu mai are nimic!

Ce atata filozofie ca falimenteaza Rapidul. Clubul este deja in faliment. Iar disparita e inevitabila. Planul ala de reorganizare nu are nici o legatura. Sa nu uitam ca a retrogradat Glasgow Rangers si tot din considerente financiare. A mers in Liga a 4-a desi e o echipa care candva defila prin Europa, perioada in care Rapidul era "ABBA".

Cum sa solicite licenta cand ei banii pe care ii vor lua trebuie sa plateasca amenzile pe care le au si cei 250.000 de euro catre Liga, bani pe care ii luasera in avans anul trecut", a spus Lazarescu pentru Gazeta.

In prezent, Rapid nu a primit licenta, insa asteapta rezultatul contestatiei legata de verdictul luat de comisia lui Viorel Duru.

Modifică setările cookies