Rapid Fotbal intern

BOMBA! Zamfir renunta la Rapid, dar nu "Seicul misterios" va fi noul patron! Cine preia clubul, decizie surprinzatoare:

Rapidul continua cursa pentru promovarea in prima liga, echipa lui Viorel Moldovan aflandu-se la doua puncte in fata lui FC Clinceni, singura echipa care mai ameninta clubul giulestean. In tot acest timp, formatia de langa Podul Grant continua, insa, sa se confrunte si cu probleme financiare grave, iar Adrian Zamfir este pe cale sa cedeze clubul.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Mai 2014, 21:07
Data actualizarii: Duminica 11 Mai 2014, 23:23

Contestat tot mai des de fani si facut praf de jucatori, dupa ce Ionut Voicu a declarat la finalul meciului cu Unirea Slobozia (2-2) ca "patronii sunt niste nesimtiti care vor doar sa-si dea aere la tribuna oficiala", Adrian Zamfir este foarte aproape sa cedeze clubul.

Decizia radicala a fost luata chiar astazi, duminica, cand Adrian Zamfir s-a inteles cu, surpriza, reprezentantii Ligii Suporterilor Rapidisti (LSR) pentru cedarea actiunilor, anunta Prosport.ro

Potrivit sursei citate, pachetul majoritar de actiuni va fi administrat de Cristina Andronache, administratorul judiciar care s-a ocupat de insolventa, si de Nicolae Manea, presedintele clubului, informatia fiind confirmata si de Dumitru Negrei, presedintele LSR: "Vrem sa ajutam clubul. Jucatorii si-au demonstrat atasamentul fata de club si au evoluat fara sa fie platiti. Am purtat discutii cu Adrian Zamfir si am ajuns la un acord. Vom prelua actiunile dansului si asteptam posibili investitori pentru a ajuta echipa", a spus acesta.

Adrian Zamfir s-a intalnit de mai multe ori in ultima saptamana si cu un misterios personaj sosit din Yemen, insa negocierile pentru cedarea clubului nu s-au concrezitat.

Pentru a putea sustine financiar clubul, Liga Suporterilor Rapidisti intentioneaza si deschiderea unui cont de donatii, in care fanii pot depunde bani.

De cealalta parte, Zamfir a spus si el: "Luni ma voi retrage din functia de administrator si din cea de presedinte al Consiliului de Administratie. Voi ceda actiunile Ligii Suporterilor Rapidisti. Decizia este definitiva.

Nu stiu de unde au aparut informatiile pe care le-a dat acel consul care a spus ca nu a auzit de print, din moment ce Yemen nu are ambasada la noi. In orice caz, acesta a vazut toate declaratiile care au fost facute la adresa lui si nu vrea sa mai investeasca la Rapid, totul a picat", a spus acesta, citat de Digisport.

Modifică setările cookies