VIDEO EXCLUSIV „Voi îl chemați la interviuri pe domnul care e principal? Râsul lumii!” Reacție tranșantă în disputa situației de la FCSB 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 14:34
Data actualizarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 14:40

Situația de la FCSB a creat un mare scandal după implicarea lui Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori din România. 

Conflictul a pornit după decizia FCSB-ului de a pleca în cantonament fără antrenorul principal din acte, Leo Strizu. Echipa este pregătită de Mihai Pintilii, care nu are licența de antrenor luată, însă urmează cursurile școlii din Republica Moldova. În acest sens, Burchel a făcut o sesizare la FRF, cerând sancțiuni pentru FCSB și Pintilii, acuzând că nu ar avea dreptul să se ocupe de echipă. 

Răzvan Burleanu a lămurit situația în cadrul unei conferințe de presă, punctând că antrenorii care urmează cursurile în altă țară pot pregăti echipe din România, contrar a ceea ce spunea Lucian Burchel. Disputa a fost mult comentată, iar Valeriu Iftime a vorbit despre subiect, oferind un răspuns tranșant. 

Valeriu Iftime, despre situația antrenorilor din România 

Finanțatorul lui FC Botoșani a comentat situația, iar întrebat despre cum vede ce se întâmplă la FCSB, Valeriu Iftime a punctat că nu i se pare normal să i se interzică lui Pintilii să vorbească de pe banca tehnică, indiferent de ce funcție ocupă în echipă. 

„Mi s-a mai conturat și definit și mie puțin poziția asta. Școala e definitorie, educația e definitorie pentru orice tip de joc, de asta e bine să ai școala. Dar faptul că e un antrenor care nu are licență dată de școala din România și un acționar, un patron de club, își permite să îl angajeze, nu ar trebui să fie scandalul ăsta, părerea mea. 

Până la urmă, nu îi dă nimeni niciun ban dacă își pune antrenor cu licență. Până la urmă nici Bill Gates nu și-a terminat școala la timp. Nu sunt împotriva faptului ca un antrenor să nu aibă licență, poate să nu aibă, dar dacă regula spune așa, o respectăm. 

Chestia asta că îl pui pe bancă și nu are voie să vorbească e altă problemă. Cât de expresiv poate fi ăla de la FCSB, voi îl chemați la interviuri pe domnul ăla care e principal acolo? Îl chemați pe ăla care are ce spune, ăla care știe, ăla care e implicat. Să nu îl lași să vorbească pe bancă, râsul lumii, lasă-l, domnule, să vorbească. Mari indicații ce dă pe bancă. 

E un pic gri situația, eu nu am o soluție, eu i-aș lăsa în pace și asta e”, a declarat Valeriu Iftime la PRO Arena. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!