Marian Iancu știe care e rețeta succesului la Dinamo: „Pe el l-aș aduce și lucrurile s-ar schimba imediat!”

Marian Iancu Dinamo Bucuresti liga 2 Liga 2 Marian Iancu
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 20:42
Data actualizarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 20:40

Condamnat în 2014 la 14 ani de închisoare, fiind acuzat de evaziune fiscală și spălare de bani în dosarul RAFO, Marian Iancu a fost eliberat pe 27 iunie 2022, cu șase ani mai devreme decât termenul anunțat.

Fostul patron de la Poli Timișoara a vorbit despre Dinamo București, echipă care a retrogradat la finele sezonului trecut pentru prima dată în istorie în eșalonul secund. De asemenea, „câinii roșii” nu o duc prea bine nici în Liga 2, aflându-se pe locul opt, în play-out-ul competiției.

Marian Iancu știe care e rețeta succesului la Dinamo: „Pe el l-aș aduce și lucrurile s-ar schimba imediat!”

Omul de afaceri a precizat că primul lucru pe care l-ar face la Dinamo ar fi să-l aducă pe Cristi Borcea, fost finanțator al „câinilor roșii”, înapoi la echipa din Ștefan cel Mare, iar obiectivele s-ar schimba imediat.

„L-aş aduce pe Cristi Borcea! Din ziua în care ar accepta să vină, obiectivul ar fi câştigarea campionatului şi să joace în cupele europene, iar asta s-ar fi întâmplat imediat, în anul următor. Ar fi intrat în Liga I şi ar fi jucat la câştigarea campionatului”, a spus Marian Iancu, potrivit Orange Sport.

Marian Iancu a dezvăluit în ce condiții ar deveni iar patron de club în România

Marian Iancu nu exclude varianta revenirii în fotbalul românesc. Omul de afaceri a spus în ce condiții ar prelua un club de tradiție din România. În trecut, Iancu și-a declarat simpatia pentru Rapid, fiind crescut în cartierul Giulești din București.

„Sunt născut în Giuleşti, Rapidul ar fi... dar, astăzi, Rapidul este bine acoperit din punct de vedere al acţionariatului şi sper ca lucrurile astea să se vadă”, a spus Marian Iancu, conform Orange Sport - MAI MULTE DETALII AICI.

Mândria lui Marian Iancu: a eliminat-o pe Șahtior

Momentul de vârf al lui Poli sub conducerea lui Marian Iancu a avut loc în 2010, când Poli a eliminat Șahtior Donețk, echipă pregătită de Mircea Lucescu, în turul trei al calificărilor din Champions League (2-2 în deplasare și 0-0 acasă). În barajul pentru grupe, Timișoara a fost eliminată de VfB Suttgart (0-2 acasă / 0-0 în deplasare)

Potrivit anchetatorilor din cazul RAFO, fostul patron de la Poli Timișoara şi colaboratorii săi au prejudiciat bugetul de stat pentru că nu au plătit impozitul pe profit de 806,2 miliarde lei şi prin TVA nelegal dedus de 550,3 miliarde, rezultând un prejudiciu total de 1.356.5 miliarde de lei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!