VIDEO EXCLUSIV Ianis Hagi, despre momentul care l-a pus la pământ: „Am simțit că m-am prăbușit!” Ce planuri de viitor are

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 20:35
Data actualizarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 20:44

Ianis Hagi a revenit pe teren după o pauză mai lungă de un an, provocată de o accidentare la genunchiul drept.

Un an și șapte zile a așteptat Ianis Hagi să se întoarcă pe teren. După ce a revenit la Rangers, Ianis abia așteaptă să se întoarcă și la națională.

Ultimul an a fost cel mai greu din cariera lui Ianis. Accidentarreea l-a ținut departe de teren mai bine de un an. Ianis a jucat în weekend 20 de minute pentru Rangers.

„Un fel de roller coaster pentru mine, de emoții. Azi eram foarte pozitiv, eram mental foarte bine, si într-o oră simțeam, nu știu, că m-am prăbușit, că am atins pământul”, s-a destăinuit Ianis Hagi pentru SPORT.RO.

Ianis Hagi a dezvăluit cum a decurs primul său antrenament

Ianis a început fotbalul la 11 ani, la Academia lui Hagi. N-o să uite niciodată primul lui antrenament.

„Mi-aduc aminte că m-a lăsat în fața vestiarului, am făcut cunoștință cu toți copiii și efectiv toată lumea se uita la mine ca și cum aș fi patronul. Singurul lucru ce-l aveam în minte, îmi doream să înceapă antrenamentul cât de repede se poate”, a mai povestit Ianis.

Kira Hagi e actriță, regizoare și în timpul liber pictează. Ianis a vrut să fie și el artist, dar pe teren.

„Pentru mine a existat doar mingea și fotbalul, atât. Și filmările pe care le avem de când începusem să merg, mă vedeai doar cu mingea la picior, atât”, a spus Ianis Hagi.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!