Liga 1

„Umblă cu farduri în poșetă!” MM Stoica, derapaj incredibil la adresa unui oficial al Clujului: „E un nimeni pe stradă”

MM Stoica (56 de ani), atac regretabil la adresa unui oficial al rivalei CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Decembrie 2021, 20:45
Data actualizarii: Luni 06 Decembrie 2021, 20:54

Mihai Stoica, managerul general al lui FCSB, l-a atacat în termeni extrem de duri pe Bogdan Mara, oficialul CFR-ului, care s-a declarat dezgustat de greșelile de arbitraj, care i-au adus victoria lui FCSB în meciul cu UTA, scor 2-1.

FCSB s-a impus în fața lui UTA cu ajutorul a două lovituri de la 11 metri, însă reluările au arătat că niciuna dintre cele două lovituri de pedeapsă nu a fost acordată corect.

„Mie mi se pare dubios că Mara umblă cu farduri în poșetă, la el prin oraș. E un nimeni pe stradă! Dacă pe Balaj îl mai ascult, ce spune Mara nu pot să comentez”, a declarat MM la Telekom Sport.

Declarația care l-a enervat pe Mihai Stoica

Bogdan Mara l-a acuzat pe MM Stoica că a pus presiune pe arbitri pentru a-i determina să greșească în favoarea echipei sale.

„Am văzut cine a ieșit să spună, după meciul nostru cu Chindia... Nu vreau să-i spun numele, e de la FCSB și a început să vorbească nonstop acum, pune presiune pe arbitraj, a început să vorbească de noi... Cred că domnul Balaj a analizat foarte bine și v-a spus cum a fost cu acel presupus henț.

Sunt foarte supărat și dezgustat. La primul penalty, arbitrul era aproape de fază, a dat fără să se gândească, să se uite la tușier, era galben pentru simulare. La al doilea, ce să mai vorbim, a ieșit mingea centimetri buni în afara terenului.

Problema e că nu e primul meci la care se întâmplă asta, la această echipă. Sunt 5-6 meciuri în care au fost avantajați flagrant de arbitri, cu decizii foarte clare în favoarea lor, care au decis meciul. Se mai întâmplă greșeli, fără VAR, dar nu în felul acesta și nu doar în favoarea unei echipe. Nu am o explicație. De ce n-au greșit și în favoarea celeilalte echipe?

Din ce scrie în presă și ce se întâmplă, reiese că FCSB e o echipă ajutată de arbitri”, a spus Bogdan Mara.

Modifică setările cookies