Nationala

Dan Petrescu a fost întrebat din nou despre preluarea echipei naționale. Cum a răspuns antrenorul lui CFR Cluj

Dan Petrescu a fost ofertat de Federația Română de Fotbal pentru a prelua postul lăsat liber de Mirel Rădoi.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 18:39
Data actualizarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 20:24

Tehnicianul lui CFR Cluj ”driblează” orice întrebare legată de preluarea echipei naționale și spune că este concentrat pe ce are de făcut la campioana României, unde mai are de disputat patru meciuri până la finalul anului calendaristic.

Dan Petrescu, întrebat din nou despre preluarea echipei naționale

"Lumea zice ce vrea, e democrație. Respect orice declarație. Dacă nu se ajunge la jigniri, eu respect orice declarații. Nu am vorbit cu patronul echipei despre oferta FRF, mă țin de cuvânt, o să vorbesc cu el după ultimul meci. 

Mai avem trei meciuri în campionat și unul în Conference League. Eu vreau să mă concentrez la munca de aici, mă cunoașteți, sunt profesionist 100%. Nu vreau să mă gândesc la altceva, mă gândesc doar la CFR Cluj", a spus Dan Petrescu.

Din informațiile PRO TV, negocierile dintre cele două părți au decurs foarte bine, urmând ca Dan Petrescu să le dea un răspuns oficialilor de la Federație după câteva zile de gândire.

Totuși, sunt șanse mici ca Petrescu să spună „nu”. Actualul antrenor al celor de la CFR Cluj ar urma să preia naționala chiar de ziua sa, pe 22 decembrie, când va împlini 54 de ani. 

FRF va trebui să achite o clauză de 600.000 de euro dacă îl vrea pe Dan Petrescu pe banca naționalei.

Modifică setările cookies