„Suntem deschiși să închiriem stadionul!” FCSB sau Dinamo, libere să joace în Giulești dacă închiriază arena 

Stadionul Rapidului este aproape de inaugurare, după ce s-a făcut predarea către Clubul Sportiv. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 18:56
Data actualizarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 20:13

În cursul zilei de marți a avut loc o ceremonie prin care 's-a tăiat panglica' arenei, acolo unde au fost prezenți și Cseke Attila, ministrul Dezvoltării și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, dar și președintele CS Rapid, Vali Caciureac. 

Oficialul Clubului Sportiv a vorbit în cadrul recepției despre inaugurarea arenei, dar și despre posibilitatea ca alte echipe să închirieze stadionul din Giulești. Anunțul vine după ce echipele din Liga 1, printre care și Rapidul, au fost refuzate în momentul în care au solicitat să joace pe Arcul de Triumf, stadionul construit cu ocazia organizării EURO 2020. Arena se află în administrarea Federației Române de Rugby. Chiar FRF a solicitat disputarea unor meciuri ale naționalelor de tineret pe Arcul de Triumf, însă s-a lovit de un refuz din partea MTS. 

Vali Caciureac: „Am primit întotdeauna alte echipe!”

„Am fost aici în timpul demolării stadionului și am suferit, pentru că tinerețea mea aici s-a consumat, dar acum sunt foarte fericită că avem un stadion nou și modern. Sunt sigură că toți rapidiștii se bucură de acest lucru. 

Nu depinde de mine efectiv să se joace cât mai repede aici, depinde de cei care trebuie să ne dea avizele, de mâine vom începe să ducem dosarele pentru avizare la ISU, DSP și în funcție de cât de repede le obținem. Cu siguranță nu vor dura multe luni, maximum la finalul lunii februarie credem că se poate juca aici. 

Noi am primit întotdeauna alte echipe, cei care au venit și au jucat cu echipele din București, Rapid, Steaua, Dinamo, au venit și au închiriat stadionul Giulești în trecut. Și pentru antrenamente, noi suntem deschiși să închiriem stadionul, sigur că da. 

Stadionul e foarte frumos, intim, simți jucătorii lângă tine, jucătorii vor simți galeria, mie îmi place foarte mult. Nu cred că e periculos pentru nimeni, poate vom câștiga și lumea va fi fericită. Plexiglas nu se vede bine, lăsăm așa, am încredere în suporteri”, a declarat Vali Caciureac. 

Modifică setările cookies