stadion rapid Gigi Corsicanu Stadion Giulesti Superliga

Cu cine vrea să inaugureze Rapid noul stadion din Giulești: ”Am vorbit cu vicepreședintele lor”

Stadionul Rapid este gata și ar urma să fie predat către Clubul Sportiv Rapid și să fie inaugurat la începutul anului viitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Decembrie 2021, 16:27
Data actualizarii: Marti 14 Decembrie 2021, 16:43

Giuleștenii vor să inaugureze noua arenă cu un meci ”de gală”, împotriva turcilor de la Beșiktaș, fosta echipă a lui Daniel Pancu. S-au făcut deja primii pași pentru un meci amical cu actuala campioană a Turciei, susține liderul de galerie al Rapidului, Gigi Corsicanu.

„Am discutat chiar zilele trecute și cu patronul Victor Angelescu să facem un meci de inagurare cu Beșiktaș și să fie și meciul de retragere al lui Daniel Pancu.

Rapid vrea să inaugureze noul stadion cu Beșiktaș

Se va întâmpla cât de curând. Am vorbit și cu vicepreședintele lui Beșiktaș și deja acum se fac actele. Stadionul a trecut la Ministerul Transporturilor și va fi cedat către Clubul Sportiv Rapid.

Să vedem cât mai durează aceste documente. Vă asigur că la finalul lui ianuarie, început de februarie o să facem meciul de inaugurare.

Am vorbit cu un prieten care are o legătură mai strânsă cu vicepreședintele lui Beșiktaș și o să verifice programul echipei. Ei au fost foarte încântați. Asta îmi doresc eu și cred că toți suporterii și-ar dori asta.

Pancu merită cu siguranță un astfel de meci! Este unul dintre cei mai reprezentativi fotbaliști ai Rapidului din toată istoria. Sper să scăpăm odată de restricții și acest meci să se joace cu stadionul plin”, a spus Corsicanu, pentru Fanatik.

Dotările noului stadion Rapid:

capacitate 14.050 de locuri (250 de locuri pentru persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii lor)

preţ stadion: 39 milioane de euro

nivel de clasificare UEFA, 4

suprafață desfășurată de 40.522 mp

suprafaţa totală înierbată va fi de 120X80 m (inclusiv suprafaţa de gardă)

complexul va fi prevăzut cu săli de sport pentru diverse discipline sportive precum haltere, box, lupte/judo/karate, tenis/volei/baschet, atletism, precum şi săli de forţă sau recuperare şi pistă

de popice

spaţii de cazare pentru sportivi

spaţii de alimentaţie publică

spaţii administrative

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!