Ciprian Deac CFR Cluj Superliga

„Sunt foarte supărat! Nu am reușit să dorm azi-noapte!” Ciprian Deac a reacționat în urma declarațiilor explozive ale tatălui său 

Tatăl lui Ciprian Deac (37 ani) l-a atacat dur pe Andrea Mandorlini, acuzându-l pe italian că îi „umilește” fiul. 

 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Noiembrie 2023, 16:56
Data actualizarii: Sambata 18 Noiembrie 2023, 16:57

Ioan Deac a acordat recent un interviu în care îl ataca pe antrenorul lui CFR Cluj din cauză că nu îl folosește pe Ciprian Deac, un jucător de bază pentru ardeleni în trecut. Acesta a dezvăluit că Andrea Mandorlini nu i-a oferit nicio explicație fiului său pentru faptul că nu este folosit mai mult în meciuri. 

Ciprian Deac a vorbit despre interviul exploziv al tatălui său

Ciprian Deac a dorit să reacționeze în urma interviului acordat de tatăl său, precizând că nu este de acord cu declarațiile acestuia, dar și că nu a știut de interviu decât după ce a apărut. Fotbalistul de la CFR Cluj s-a arătat extrem de supărat de situație și a dezvăluit că a discutat și cu Andrea Mandorlini, prezentându-și scuzele. 

„Chiar de când am văzut că a apărut acel articol mi-am dorit foarte mult să clarific situația și să spun că nu îmi convine, nu îmi face cinste și sunt foarte supărat de cele apărute și chiar voiam să vorbesc, să îmi spun părerea. Îmi pare rău că a apărut un asemenea lucru, mai ales acum când mai avem șase meciuri foarte importante, în care trebuie să fim liniștiți, trebuie să fim concentrați. 

Vreau să îmi cer scuze de cele întâmplate. Pe de o parte îl înțeleg și pe tatăl meu pentru că, mna, e subiectiv și fiecare tată de fotbalist își dorește ca fiul să joace cât mai mult, dar nu pot accepta asemenea lucruri. Dacă avea ceva de zis trebuia să vorbească direct cu mine, nu cu presa. După cum știți, sunt un tip care nu m-am băgat în niciun conflict, chiar fug de ele și nu îmi place scandalul, voiam să lămuresc situația și să spun că nu ne-a afectat vestiarul, suntem în continuare uniți și toți băieții sunt concentrați la meciurile care urmează. 

Am vorbit și cu antrenorul, pentru că era normal, cred că nimănui nu îi place să vadă asemenea articole, îl înțeleg perfect și pe dânsul. Cred că cel mai rău din această poveste eu am ieșit, pentru că am aproape 40 de ani și nu am nevoie de avocați, nu am nevoie de nimeni să vorbească în numele meu, nu știam de articol, am fost surpris, îmi pare rău că s-a ajuns aici, nu îmi face cinste și nu mă reprezintă aceste lucruri. Am muncit de mic să îmi fac un renume, să ajung la o echipă bună, să fac performanță și să se vorbească lucruri bune. 

Referitor la ce s-a întâmplat sunt în continuare supărat și chiar azi-noapte nu am reușit să adorm pentru că m-a afectat foarte mult. Atmosfera din vestiar e foarte bună, ne-am pregătit toată săptămâna foarte bine, au fost niște antrenamente destul de grele pentru că e o perioadă în care putem încărca, mai putem să ne încărcăm bateria pentru ultimele șase meciuri, urmează adevărate finale și sperăm ca în acest an, când se trage linie, să fim pe primul loc. 

Cred că orice jucător, dacă întrebi 100 de jucători care nu joacă, toți vor spune că sunt nefericiți și îi înțeleg cumva, toți vin, se pregătesc și când vine sărbătoarea, eu așa văd, când vine ora meciului e o bucurie, și nu te afli pe foaia de joc. E normal că sunt supărat, dar nu sunt supărat pe antrenor, poate și la mine e greșeala, dar eu sunt un tip care nu renunț ușor, am trecut prin mult mai multe situații dificile, dar dacă stau bine și mă gândesc, cele mai dificile momente sunt cele în care ești accidentat și nu poți juca și îți dorești să o faci, să fii sănătos, nu mai contează nimic. 

Nu rămâne decât să mă pregătesc, să vin la antrenament cu bucurie, să-mi fac treaba cât mai bine și dacă e nevoie de mine 5 minute, 10 minute, 20 sau un meci voi fi prezent și voi încerca să îmi ajut echipa așa cum fac tot timpul. 

Cred că am avut 4-5 situații în care puteam trece pe primul loc, nu e asta trist, trist e că nu am reușit să câștigăm acele meciuri. Și în anii trecuți nu am fost mereu pe primul loc, dar am reușit să câștigăm. Am încredere în grup, sunt jucători valoroși care au venit, e clar că nu poți forma o echipă peste noapte, îi înțeleg pe suporteri, toți își doresc să vadă o echipă perfectă, dar muncim la acest aspect”, a declarat Ciprian Deac pe contul oficial al lui CFR Cluj. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!