VIDEO EXCLUSIV Ciprian Deac a anunțat echipa de la care se retrage. Cum arată Robocop la 37 de ani: "Am metal la picior și umăr"

Ciprian Deac (37 de ani), fotbalistul cu șapte titluri de campion câștigate alături de CFR Cluj, mai are contract din Gruia până la finalul sezonului.
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Octombrie 2023, 09:45
Data actualizarii: Duminica 22 Octombrie 2023, 09:44

Afectat de o accidentare la umăr suferită în luna aprilie, Deac a ratat finalul sezonului trecut din Liga 1, iar stagiunea actuală, sub comanda lui Andrea Mandorlini, a început-o într-o manieră inedită, cu mai multe meciuri din postura de rezervă neutilizată.

Ciprian Deac: "Mă apasă presiunea retragerii. E clar că la CFR Cluj îmi voi încheia cariera"

Refăcut după problemele medicale, decarul din Gruia a redevenit tiular la CFR Cluj, însă recunoaște că gândul retragerii îl apasă. Deac este convins că nu va mai exista o altă echipă în cariera sa.

"Întrebarea asta cred că o aud în fiecare zi (n.r - cât poate să mai joace). Eu mai am contract până la anul, mă simt bine. Atât timp cât staff-ul tehnic are nevoie de mine, voi juca cu mare plăcere. Încă nu mă gândesc la retragere. E clar că mă apasă această presiune pentru că va veni momentul și încerc să îl amân cât de mult pot.

Așa mi-aș dori (n.r - să se retragă de la CFR Cluj). Aici am debutat în Liga 1 și mi-ar plăcea foarte mult ca aici să-mi închei cariera. E clar că aici îmi voi încheia cariera, nu mai vreau să plec în altă parte. M-am atașat foarte mult de acest club, de familia CFR", a spus Ciprian Deac, într-un interviu pentru PRO TV și Sport.ro.

Ciprian Deac: "Am un metal la genunchi și umăr. La aeroport am emoții"

La 37 de ani, Ciprian Deac arată impecabil din punct de vedere fizic, iar în interviul acordat a explicat cum arată o zi din viața sa și a vorbit despre numeroasele accidentări suferite în carieră.

"Încerc foarte mult să am grijă de mine. Mă trezesc de foarte dimineață, ajung primul la stadion. Îmi fac eu programul, care durează o oră și 30 de minute, o oră și 45 de minute. După care urmează antrenamentul și mai rămân cam 30 de minute la sală. Apoi vine partea de recuperare. Vin la 8 la stadion și plec la 3-4 după-masă.

Chiar am calculat, undeva la peste doi ani nu am putut juca din cauza accidentărilor. Cred că doar umărul drept a scăpat neoperat. În rest, peste tot, dar asta face parte din această meserie. Mi-am asumat de la început. Sportul de performanță e o uzură foarte mare și sunt conștient de ce mă va aștepta după ce mă voi retrage. Am făcut ce mi-a plăcut și nu regret nimic.

Am la piciorul drept un metal, o agrafă cu un șurub. La umărul stâng, la fel. Pot să zic că am emoții când mă duc la aeroport și trebuie să trec", a mai spus Deac.

  • 442 de meciuri, 85 de goluri și 96 de pase decisive a strâns Deac la CFR Cluj
  • 2008-2010, 2012-2015 și 2017-prezent sunt perioadele în care Deac a fost legitimat la formația din Gruia
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!