Liga 1

EXCLUSIV „Știe ce face!” Croitoru, tot mai aproape de FCSB? Care ar putea fi principala piedică în drumul spre „roș-albaștri”

Marius Croitoru (41 de ani) ar putea ajunge la FCSB în această vară.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 23:37
Data actualizarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 23:41

Tehnicianul și-a exprimat deja intenția de a nu mai continua alături de FC Botoșani din vară, iar Gigi Becali speră să-l convingă să semneze cu FCSB dacă Toni Petrea pleacă de al vicecampioana României la finalul sezonului.

Fostul internațional Ciprian Marica este de părere că Marius Croitoru ar fi o variantă potrivită de antrenor pentru FCSB și susține că felul de a fi al antrenorul l-ar putea ajuta să-i intre în grații lui Becali.

„Mie personal îmi place felul lui Croitoru. Îmi dă o siguranță că știe ce face. Cum va reacționa, cum va interaționa cu Gigi Becali asta nu am de unde să știu, însă mi-ar plăcea. Mi-ar plăcea să-l văd pe Croitoru antrenor la FCSB. Cred că ar fi după sare și piper la FCSB, așă că... de ce nu.

Contează foarte mult cum reușește să gestioneze relația cu Gigi Becali. E un tip mucalit, un tip simpatic, s-ar putea să poată intra pe sub pielea lui Gigi Becali. Să nu fie pe placul celorlalți, dar pe placul lui Gigi Becali s-ar putea să fie. S-ar putea să-și câștige anumite drepturi. Așa că din punctul ăsta de vedere ar fi interesant”, a spus Ciprian Marica la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Croitoru, tot mai hotărât să plece de la FC Botoșani

„Nu știu dacă sezonul viitor voi mai fi la Botoșani, mai am cinci etape, dar nu pot să vorbesc despre asta acum. Se vorbește foarte frumos despre și le mulțumesc (n.r. Gigi Becali). Părerea altora despre mine este cea mai importantă, dar sunt conștient că sunt la început de carieră”, a declarat Marius Croitoru la finalul meciului Chindia - Botoșani 1-2.

Modifică setările cookies