Liga 1

Marius Croitoru se gândește să plece de la FC Botoșani! Antrenorul e sfătuit să meargă la FCSB

Marius Croitoru (41 de ani) s-ar putea despărți de FC Botoșani în această vară.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 22:48
Data actualizarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 22:53

După trei ani pe banca moldovenilor, Marius Croitoru ia în calcul ca din vară să schimbe echipa.

Toni Petrea nu pare nici el dispus să continue la FCSB, iar Gigi Becali speră să-l convingă pe Croitoru să semneze cu „roș-albaștri”.

”Nu ştiu, asta simt acum. Vom vedea ce va urma în perioada următoare. Se vorbeşte frumos despre mine pentru că sunt îndreptăţiţi cei care o fac. Vorbele sunt egale cu zero.

Este o bucurie, dar doar atât. Nu am realizat nimic. Ca orice copil care vrea să evolueze, trebuie să plece de lângă mama, tata”, a spus Marius Croitoru, la finalul meciului câștigat cu Chindia Târgoviște, scor 2-1.

Croitoru, sfătuit să meargă la FCSB

Marius Avram (42 de ani), fost arbitru FIFA, îl sfătuiește pe actualul antrenor al lui FC Botoșani să meargă la FCSB dacă i se va oferi această ocazie.

„Nu e prima dată când auzim chestia asta. Foarte mulți jucători au venit la FCSB prin Marius Croitoru. A avut darul acesta de a aduce jucători pe care apoi i-a vândut la FCSB. De data asta cred că i-a vândut prea devreme.

Venirea lui la FCSB nu aș vedea-o ca imposibilă. S-ar adapta acolo foarte bine în situația în care ar accepta modul de lucru bine cunoscut. Este un pas înainte să ajungi antrenor la FCSB. Poți să ai un CV bun antrenând o echipă care se bate la titlu an de an”, a declarat Marius Avram, potrivit ProSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies