Dan Petrescu CFR Cluj FCSB Mihai Stoica Superliga

„Spui lucruri care pot fi ironizate!” Replica lui Mihai Stoica pentru Dan Petrescu: „Concentrează-te!”  

Mihai Stoica i-a răspuns încă o dată lui Dan Petrescu, după ce antrenorul s-a arătat nemulțumit de replicile oficialului de la FCSB. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 15 Februarie 2022, 17:03
Data actualizarii: Marti 15 Februarie 2022, 17:06

Totul a plecat de la declarațiile făcute de Dan Petrescu după un meci în care echipa sa a remizat. Antrenorul s-a plâns de programarea meciurilor și de deplasările lungi pe care echipa sa trebuie să le facă, în ciuda faptului că și adversarul său a avut același program.

Mihai Stoica l-a „taxat” atunci pe fostul său colaborator de la Unirea Urziceni pentru declarațiile făcute, motiv pentru care antrenorul a răbufnit la conferința de presă, cerându-le celor din FRF și LPF să ia măsuri, după ce a fost atacat. 

Mihai Stoica: „Spui lucruri care pot fi ironizate!”

Managerul general al FCSB-ului i-a răspuns imediat lui Dan Petrescu, după declarațiile făcute, iar acum a vorbit din nou, având un nou mesaj înțepător pentru antrenorul campioanei României. Oficialul roș-albaștrilor a ținut să îi spună tehnicianului că ar trebui să își analizeze mai bine declarațiile înainte de a le face, astfel încât să nu mai provoce alte reacții. 

„Petrescu poate să-i antreneze pe toți. Eu când l-am cunoscut pe Petrescu mi-am dat seama că nu cred că e genul care se poate relaxa, fiindcă nu e om care se poate relaxa...nu poate! Şi uitaţi-vă la el, nu înţeleg de ce se supără că aveam glume... Păi eu aveam glume pentru că tu spui lucruri care pot fi ironizate! Pentru o bazaconie pe care o spui nu trebuie să te superi.

Concentreză-te să nu mai spui bazaconii nu poţi spune că faci 2 zile de la Craiova la Cluj, chiar nu poţi să spui asta. Sau poţi să spui dar trebuie să te aştepţi la repercursiuni”, a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport. 

Reacția dură a lui Dan Petrescu 

„Sunt înjurat, sunt făcut praf peste tot. Ziariștii, oamenii, adversarii mă fac praf. Eu încă sunt aici, Dan Petrescu mă cheamă și am o carieră de antrenor și de jucător de care sunt mândru și merg înainte.

Sunt criticat de ce zic, am înțeles că e un conducător de la altă echipă care lucrează la o televiziune, care și asta numai în România e posibil, și critică antrenorul campioanei. Mi se pare incredibil. Ce declar eu... sunt judecat de un adversar. Eu n-am dat niciodată în adversar. Eu sunt judecat de cineva care lucrează la o echipă și la o televiziune. Ori lucrează la televiziune, ori la echipă? Nu înțeleg cum e.

Nu înțeleg Federația, Liga. Eu nu zic nimic, tac din gură, dar eu sunt atacat zilnic de acest personaj. Este incredibil! Tot ce zic eu se interpretează. Eu, dacă m-aș lua acum de nu știu cine, ar fi normal și logic? E singura țară din lume unde se permite așa ceva. Acest personaj n-a fost decât în România. Eu am fost peste tot. Știu cum e în alte țări. Nu există așa ceva, n-ai voie.

Vezi-ți de echipa ta sau de televiziune. Dacă ești la echipă, stai la echipă. Ai și echipă, ai și televiziune și te iei de mine mereu? Și cei de la clubul meu ar trebui să răspundă cumva. Mi se pare anormal să fiu luat la mână de un... a, dacă nu lucra la o echipă și era ziarist, aia era. Nu mi se pare corect ca un om care lucrează la o echipă rivală să lucreze și la o televiziune și să se ia de mine mereu. Știu că o să se interpreteze, dar e normal să mă apăr", a spus Dan Petrescu. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!