„S-a bărbierit!” :)) Răspuns genial al lui Mihai Iosif când a fost întrebat despre evoluția lui Junior Morais 

mihai iosif Junior morais Rapid Superliga „S-a bărbierit!” :)) Răspuns genial al lui Mihai Iosif când a fost întrebat despre evoluția lui Junior Morais
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 30 Iulie 2021, 21:30
Data actualizarii: Vineri 30 Iulie 2021, 21:31

Rapid și Farul se întâlnesc în a treia etapă din Liga 1. 

Giuleștenii au un start perfect de sezon la revenirea în prima ligă. Echipa lui Mihai Iosif are două victorii în primele două meciuri jucate și este lider înainte de startul etapei cu numărul 3. 

Mihai Iosif a vorbit înainte de meciul de pe Arena Națională, prefațând duelul cu echipa lui Gică Hagi și a oferit informații despre absența lui Dragoș Grigore din lot. 

  • „S-a bărbierit!” :)) Răspuns genial al lui Mihai Iosif când a fost întrebat despre evoluția lui Junior Morais

„Sper să iată un meci frumos, din care să ieșim victorioși. Am avut un început bun și sper să menținem această linie. S-au jucat abia două etape, campionatul este lung. 

Categoric, în tribune vom câștiga noi, în primul rând jucăm acasă, avem cei mai numeroși și frumoși suporteri, dar sper să fie un meci care să se dispute cu fair-play, fără incidente, atât în teren cât și în tribune, iar cel mai bun să câștige. 

Dragoș Grigore a avut o problemă medicală la antrenament și, din păcate, nu putem conta astăzi, dar sunt sigur că vicecăpitanul nostru Dandea își va face datoria cu brio”, a spus Mihai Iosif pentru Digi Sport. 

„S-a bărbierit, nu mai e tânăr!” 
 

Întrebat despre evoluția lui Junior Morais, cel care bifează meciul cu numărul 250 în Liga 1 și intră în top trei al stranierilor din prima ligă românească, dar și despre faptul că în ciuda faptului că care 35 de ani, pare că întinerește, antrenorul a oferit un răspuns în stilul caracteristic.   

„Junior Morais s-a bărbierit, nu e mai tânăr. Junior e un fotbalist foarte bun și un caracter deosebit, îi doresc la cât mai multe meciuri”, a adăugat Iosif. 

Brazilianul a fost transferat de Rapid de la Gaziantep în această vară, din postura de jucător liber de contract. Morais a fost transferat prima dată în România în 2011, când Astra l-a cumpărat de la Freamunde. În 2017, FCSB l-a transferat, liber de contract, iar de acolo a plecat în 2019 la Gaziantep.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!