VIDEO EXCLUSIV „Primul care pleacă la vară!” Becali își face deja calculele. Jucătorul FCSB-ului care se pregătește de un transfer

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 24 Februarie 2023, 16:11
Data actualizarii: Vineri 24 Februarie 2023, 16:18
Un fost jucător al Stelei (acum FCSB) pariază pe unul dintre jucători de la FCSB născuți din propria cenușă.

Ajuns la 24 de ani, Florinel Coman intrase într-un con de umbră la FSCB, însă ultimele sale evoluții le-au amintit multora despre jucătorul impresiona pe teren înainte de accidentarea la glezna dreaptă, suferită în sezonul 2020/2021.

Bănel Nicoliță este convins că dacă va continua să evolueze așa cum o face în momentul de față, Florinel Coman va ajunge cel mai bun jucător de fotbal din România.

  • Gigi Becali și Giovanni Becali

„Pentru mine Coman este #1. Dacă Coman îți revine și fizic și psihic, cu siguranță va deveni unul dintre cei mai buni jucători din România.

Coman încă nu e omul ăla care să... trebuie să fie cineva în spatele lui, să-l tragă și să spună: <<Bă, vezi că acolo trebuie mai mult>>.

Coman dacă va intra în teren va decide un meci, chiar dacă joacă prost. Și el, și Tavi Popescu sunt jucători foarte buni”, a spus Bănel Nicoliță pentru PRO TV și SPORT.RO.

Florinel Coman, primul care pleacă de la FCSB în vară

Bănel Nicoliță este convins că Florinel Coman va prinde un transfer în străinătate la vară dacă va continua să arate forma bună pe care o are în momentul de față.

„În vară cred că Florinel Coman e primul care pleacă, eu așa văd. Cred că un 5-6 milioane poate să obțină (n.r. - Gigi Becali) pe el”, ne mai spus Bănel.

30 de meciuri a strâns Florinel Coman în tricoul FCSB-ului în acest sezon, reușind să marcheze de cinci ori și să ofere șase pase decisive.

Fotbalistul cotat de transfermark.com la 2.5 milioane de euro a semnat cu FCSB în toamna lui 2017, când a fost cumpărat de la Farul, pentru trei milioane de euro, și mai are contract cu roș-albaștrii până în iunie 2024.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!