Florinel Coman, pus sub acuzare în doarul penal deschis pe numele său! Cum încearcă avocații să-l scape de închisoare

Florinel Coman Dosar Florinel Coman FCSB Fotbal intern Florinel Coman
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 23 Februarie 2023, 13:19
Data actualizarii: Joi 23 Februarie 2023, 13:19

Florinel Coman riscă închisoarea după ce a fost prins conducând cu 165 de km/h pe autostradă și le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere obținut în Ucraina, despre care oamenii legii susțin că ar fi fost obținut ilegal.

Potrivit jurnaliștilor de la Gândul, extrema stângă a vicecampioanei României a fost pus sub acuzare în dosarul deschis pe numele său în 2021, atuci când a fost prins circulând cu 165km/h pe autostradă.

Cu încearcă avocații să-l scape de închisoare pe Coman

Pe lângă viteză cu care a fost prins conducând, fotbalistul le-a prezentat oamenilor legii un permis de conducere internațional, obținut în Ucraina. Polițiștii i-au întocmit un dosar penal lui Florinel Coman după ce au observat că nu deține un permis de conducere național, având suspiciunea că cel ucrainean a fost obținut în mod fraudulos.

După ce i-au făcut dosar penal lui Florinel Coman, autoritățile din România le-au solicitat ucrainenilor să spună cum a obținut acesta carnetul de conducere, însă nu au primit niciun răspuns, motiv pentru care, la doi ani distanță, procurorii au schimbat strategia și au construit un probatoriu bazat pe alte dovezi, pentru ca jucătorul FCSB-ului să poată fi chemat în fața instanței.

Avocații jucătorului au strând mai mulți martori și vor încerca să-i înduplece pe judecători cu declarațiile acestora, care vor arăta că Florinel este un cetățean model.

Ce pedeapsă riscă Florinel Coman

„Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice - Conducerea unui vehicul fără permis de conducere:

Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani” - Art 335 din Codul Penal.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!