Adrian Mutu Fiorentina Revenirea din infern Superliga

„Pot sta acolo ore întregi”. Pasiunea ascunsă a lui Adrian Mutu: „Adunam șase-zece colegi și făceam asta”

„Briliantul” este în prezent antrenorul lui Rapid București, care se află pe locul patru în clasamentul Superligii după 21 de etape.

Vali Andronescu
Data publicarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 18:27
Data actualizarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 18:26

Adrian Mutu a povestit în cartea sa intitulată „Revenirea din infern” despre pasiunea pe care o are și pe care a împărtășit-o cu colegii săi: gătitul.

„Pot sta acolo ore întregi”. Pasiunea ascunsă a lui Adrian Mutu: „Adunam șase-zece colegi și făceam asta”

  • „Briliantul” a evidențiat faptul că se relaxează făcând mâncare și asta îl ajută și în momentul în care pierde un meci

„Găteam mult la Firenze, pentru că-mi plăcea. Și acum, dacă pierd un meci, mă bag în bucătărie și fac cinci feluri. E modul meu de a mă relaxa. Sunt pasionat, pot sta acolo ore întregi. Adunam șase-zece colegi de echipă și le găteam. Dar, pe la 12 noaptea, ni se făcea iar foame, 'răseserăm' tot ce preparasem eu”, a relatat Adrian Mutu în cartea sa.

Cifrele lui Adrian Mutu

Adrian Mutu a evoluat de-a lungul carierei sale la FC Argeș Pitești, FC Dinamo, Inter, Hellas Verona, AC Parma, Chelsea, AS Livorno, Juventus, Fiorentina, Cesena, AC Ajaccio, Petrolul Ploiești, Pune City și ASA 2013 Tg. Mureș

Cele mai multe apariții pe care Mutu le-a bifat la vreo echipă au fost la ACF Fiorentina, 143, unde a reușit să se impună pe tabelă de 69 de ori și să paseze decisiv în 27 de situații, în cele aproape 12.000 de minute petrecute la echipa din Serie A.

„Il Fenomeno”, așa cum era poreclit, Mutu a fost convocat la echipa națională de fotbal a României de 77 de ori, pentru care a înscris 35 de golrui. Debutul și l-a făcut în martie 2000, iar meciul de retragere a fost în martie 2013.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!