Mesajul ascuns al cărții scrise de Adi Mutu! De ce a decis „Briliantul” să-și povestească viața într-un volum

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Iunie 2022, 17:45
Data actualizarii: Sambata 11 Iunie 2022, 18:07

Adi Mutu și-a lansat cartea! „Revenirea din infern” spune povestea internaționalui român după ce a fost depistat pozitiv la cocaină pe când îmbrăca tricoul lui Chelsea.

„Briliantul” a vorbit în cartea sa despre cum își cheltuia banii în perioada petrecută la Chelsea: pe băutură, femei și droguri.

„M-am întâlnit cu Codin și mi-a spus: ”Hai să scriem o carte!”. Reacția mea atunci a fost: „Fugi, bă, de aici că nu nu scriu eu nicio carte!”. Nu eram pregătit să accept această provocare, că până la urmă este o provocare.

De la momentul povestit în carte au trecut 20 de ani. O întâmplare, o decizie luată de mine care putea să-mi schimbe destinul sau chiar mi s-a schimbat destinul. Puteam să o iau pe o pantă foarte nasoală.

Ambiția, determinarea de a mă întoarce și mai puternic din punct de vedere psihologic a făcut ca și puterea din mine să crească.

Această carte, povestea în sine este, de fapt, un mesaj pe care vreau să-l transmit tuturor, în special tinerilor atleți, dar și oamenilor de rând că trecutul nu te definește, că indiferent de ce se întâmplă, ai puterea să te ridici și să o iei de la capăt și să devii mai bun”, a spus Adi Mutu la lansarea cărții care spune povestea vieții sale.

„Revenirea din infern”

1. Dezvăluiri despre cele mai dificile și cele mai fericite momente din viața lui Adrian Mutu.

2. Episoade memorabile care te ajută să înțelegi viața unui om care a ajuns cu adevărat în vârf, a căzut și a luat-o de la capăt. trăind fiecare emoție la intensitate maximă. 

3. Lecții de viață importante învățate pe propria piele. Prin dezvăluirile din viața privată, Adrian Mutu ne arată cât de ușor te poți pierde pe tine și cât de important este să fii pregătit pentru viață.

4. O poveste despre cădere și revenire cum nu vei găsi în manuale sau în cărți de self-help, scrisă cu sinceritate și asumare pentru a-i inspira și pe alții să se ridice indiferent cât de dureroasă a fost căderea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!