Marius Croitoru FC Arges Superliga

„Nu sunt de acord cu atitudinea unora! Nu putem face drumul împreună!” Marius Croitoru își avertizează jucătorii după debutul cu victorie

UTA Arad și FC Argeș s-au întâlnit în etapa cu numărul 16 din Superliga României, scor 0-1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 30 Octombrie 2022, 20:45
Data actualizarii: Duminica 30 Octombrie 2022, 20:46

Meciul disputat pe arena Francisc von Neuman a reprezentat și debutul lui Marius Croitoru pe banca tehnică a piteștenilor. FC Argeș s-a impus datorită golului marcat de Arnold Garita, din pasa lui Nijke, în minutul 27 al partidei, la singurul șut pe poartă al oaspeților. 

Marius Croitoru, nemulțumit de unii jucători după debutul cu victorie 

Marius Croitoru (42 ani) a vorbit la finalul meciului despre victoria obținută, nemulțumit însă de joc, dar și de atitudinea unora dintre fotbaliștii săi, pe care nu a ezitat să îi avertizeze. 

„Având în vedere rezultatul, putem spune că e debutul perfect și momentul, câștigarea celor trei puncte, era nevoie. Clar că au fost probleme, au fost probleme mari și nu sunt de acord cu atitudinea unor jucători, dar voi avea timp să remediez acest lucru. Le-am explicat clar acum după meci, din păcate pentru unii dacă vor avea aceeași atitudine, drumul nu îl putem face împreună. 

Am nevoie de jucători care dau totul, din primul până în ultimul moment, și la antrenamente și pe teren. Nu am de ce să fiu euforic, e o victorie muncită, felicitări băieților pentru efort, pentru atitudine, sunt și astfel de meciuri pe care le câștigi nu neapărat printr-un joc frumos. 

Nici nu am avut foarte mult timp, importanța punctelor și momentul, e importantă victoria, dar pe viitor, cu astfel de joc, nu putem emite pretenții foarte mari. Și la Craiova am avut parte de susținere, dar așa au mers lucrurile, era normal ca cineva să plece. 

Aici normal că beneficiez de susținere și vom vedea ce se va întâmpla până în iarnă. Nici nu ai ce obiectiv să îți propui, evitarea retrogradării? Nu ai alte variante, ori play-off, ori evitarea retrogradării. Cât timp se fac investiții la club, e normal să îți dorești. Performanța de anul trecut te obligă, e clar că din moment ce ai ajuns în play-off, e normal să îți dorești și anul viitor același lucru”, a declarat Marius Croitoru la finalul meciului. 

Liber la transfer pentru Arnold Garita?!

Întrebat despre forma lui Arnold Garita (27 ani), antrenorul a declarat că se așteaptă ca fotbalistul să își continue forma bună. Totodată, Marius Croitoru a spus că există șanse mari ca jucătorul să plece în cazul în care clubul va primi o ofertă importantă în cazul său. 

„Sunt calitățile lui, trebuie să ajute echipa, de asta e adus aici, iar în cazul în care va veni o ofertă concretă, cred că va fi lăsat să plece. E și el un jucător ca toti ceilalți din club, mai sunt atacanți buni în România. Datoria lui e să marcheze, să ne facă bucuroși și după prin reușitele profesionale să se poată transfera undeva unde să îi fie mai bine decât aici”, a adăugat antrenorul. 

Modifică setările cookies