Liga 1

„Nu-și mai dorește să facă performanță!” Fostul jucător al FCSB-ului, consternat de schimbarea lui Gigi Becali 

Schimbările de la FCSB din ultimii ani îi surprinde până și pe foștii jucători. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 August 2021, 20:52
Data actualizarii: Duminica 15 August 2021, 20:53

Ionuț Rada a vorbit despre ce se întâmplă la FCSB și modul în care patronul Gigi Becali controlează totul la echipă, inclusiv schimbările și alcătuirea primului 11. 

Fostul jucător a făcut o paralelă cu perioada în care el îmbrăca tricoul roș-albaștrilor și a dezvăluit cum era atunci și cum obișnuia Gigi Becali să se implice la echipă. 

  • „Nu-și mai dorește să facă performanță!” Fostul jucător al FCSB-ului, consternat de schimbarea lui Gigi Becali

„Cu tot respectul legat de plata salariilor, dar ce face acum e total greșit. Chiar dacă pe vremea mea mai venea în vestiar sau mai mergea cu noi în cantonament, pur și simplu discutam cu totul altceva. Nu se punea problema să vină la ședința tehnică sau să simțim noi că joacă altcineva decât ar merita sau sa facă schimbări ca acum, când scoate 3-4 jucători în prima repriză”, a spus Ionuț Rada pentru Fanatik

„Este o surpriză pentru mine!”
 

Mai mult, fostul fundaș s-a arătat surprins de schimbarea lui Gigi Becali față de perioada 2005-2006, când se axa mai mult pe performanța echipei sale și obținerea unor rezultate bune. 

„Eu cred că Gigi Becali este total schimbat față de perioada 2005-2006, chiar și față de perioada 2009-2010. Este o surpriză, e ciudat pentru mine, pentru că el nu era așa! Mi se pare că nu-și mai dorește să facă performanță”, a adăugat Rada. 

Ionuț Rada a jucat în perioada 2007-2009 la echipa lui Gigi Becali.

Modifică setările cookies