Gigi Becali, supus unei intervenții chirurgicale! În ce stare se află patronul FCSB acum

Gigi Becali FCSB Liga 1 Fotbal intern Gigi Becali, supus unei intervenții chirurgicale! În ce stare se află patronul FCSB acum
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 August 2021, 20:59
Data actualizarii: Sambata 14 August 2021, 21:14

Gigi Becali a suferit o intervenție chirurgicala la umăr!

Patronul FCSB a fost operat la umărul stâng, după ce suferise cu ceva timp în urmă o ruptură a tendonului, care începuse să-l deranjeze.

Becali a dezvăluit că s-a operat în București și că acum are mâna imobilizată.

„M-am operat la umăr. O operație cam grea, de tendon. Am mâna imobilizată într-o proteză. La mâna stânga am făcut operație la tendon.

Aveam probleme la tendon de mult. Nu mi-am dat seama, dar tendonul era rupt. Când mi-a făcut operația era mai grav, dar nu mai contează asta. Acum mă simt bine, normal, dar am mâna imobilizată. În București m-am operat”, a spus Becali, potrivit jurnalistei Mihaela Birzila.

Gigi Becali, moment de sinceritate! Singurul motiv care îl face să mai bage bani în fotbal: „Asta vreau!”

Gigi Becali are planuri mari cu FCSB! Latifundiarul din Pipera a dezvăuit că obiectivul său pe termen lung este câștigarea Ligii Campionilor. Până atunci însă, Becali speră ca echipa sa să obțină calificarea în grupele Champions League, sezonul viitor.

„Încerc să fac, cu ajutorul lui Dumnezeu, ceva care cred că se va întâmpla. Nu știu când, poate vreau la anul calificare în Liga Campionilor în grupe, avem echipă de asta. Păi cu echipa asta, la anul, noi ne calificăm. Dar vreau, cât eu trăiesc, să mai câștig o dată Liga Campionilor. O să ziceți acum: 'E nebun, aberează și nu mai este sănătos la cap'. E normal să spuneți așa, dar eu asta vreau. Cu ajutorul lui Dumnezeu. (Detalii AICI!)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!