VIDEO EXCLUSIV „Nu se poate să îți bați joc de un asemenea meci!” Reacție dură de la Craiova după înfrângerea cu FC Argeș

Universitatea Craiova a pierdut duelul cu cu FC Argeș, scor 3-2.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 11:36
Data actualizarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 11:47

Trupa din Oltenia a condus cu 1-0, însă a rămas în 10 jucători de câmp din minutul 13. De acolo, jocul s-a rupt, iar echipa lui Andrei Prepeliță a preluat conducerea meciului.

Sorin Cîrțu, președintele Universității Craiova, a rămas dezamăgit de rezultatul partidei, considerând că jucătorii și-au bătut joc de soarta meciului.

  • Sorin Cartu

Nu se poate să-ți bați joc de un asemenea meci. Nu e primul. Aș lua la analiză meciruile cu UTA, cu Botoșani, nu vorbesc de înfrângerea cu Steaua (FCSB), dar celelalte înfrângeri din anul ăsta, din campionatul ăsta, sunt făcute în urma unor meciuri pe care le-ai avut sub control.

Cu Farul nu credeam niciodată că poți să pierzi. Se creează o stare de autosuficință și de aici apar greșeli. Mie îmi este imposibil să înțeleg cum, după două săptămâni de pregătire, iau două cartonașe în 13 minute. Mi-e imposibil să cred că cineva poate să intre cu asemenea deconectare în teren, cu asemenea mentalitate, să strice tot.

Când ai un obiectiv de tipul pe care îl avem noi, de a câștiga campionatul, nu ai voie să pierzi asemenea puncte”, a spus Cîrțu, la Ora Exactă în Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!