CFR Cluj Dan Petrescu Ionel Danciulescu Superliga

„Nu plătește nimeni pentru toate greșelile astea?” Conducerea CFR-ului, criticată după noul proces intentat clubului

Oficialii lui CFR Cluj au parte de noi probleme, după ce agentul lui Ibrahima Mbaye i-a dat în judecată pe ardeleni, deoarece senegalezul n-a jucat deloc pentru campioana României.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Martie 2023, 18:47
Data actualizarii: Joi 16 Martie 2023, 18:54

Transferat de CFR Cluj în toamna anului trecut, fundașul dreapta, care are peste 140 de meciuri în Serie A, nu a apucat să debuteze în tricoul ardelenilor.

Dănciulescu este contrariat de ce se întâmplă la CFR Cluj și se întreabă retoric de ce departamentul juridic al campioane nu funcționează, ajungându-se tot mai des la astfel de chestiuni de ordin juridic.

Dănciulescu: „Nu plătește nimeni pentru toate greșelile astea?!”

„E o nebuloasă la clubul acesta. Atâtea litigii să aibă CFR Cluj? Mi-e greu să cred că nu există un departament juridic acolo. Să facă gafele astea, una după alta? E strigător la cer câți bani au pierdut. Nu plătește nimeni pentru toate greșelile astea?

Și în trecut, pe ce sume uriașe s-au făcut contracte. E o problemă de neimaginat. Nu ai voie. Trebuie să-i spui omului, celui care dă bani. <<Domnule Varga (n.r. - Ioan Varga, finanțatorul CFR-ului), hai să ne întindem cât e plapuma>>. E adevărat, au fost jucători aduși exclusiv de dânsul (n.r. - cazul Julio Baptista), dar nu toți”, a spus Ionel Dănciulescu, potrivit Digisport.

  • Senegalezul a apărut în lotul lui CFR Cluj la o singură partidă, cea cu Dumbrăvița (5-0), din Cupa României, însă și atunci a fost rezervă neutilizată.

Ibrahima Mbaye a început fotbalul la Inter Milano, iar în sezonul 2013-2014 a fost împrumutat la Livorno, echipă pentru care a bifat 25 de meciuri în Serie A.

În 2015, fundaşul a ajuns la Bologna, prima dată sub formă de împrumut, iar mai apoi a fost achiziţionat definitiv şi a bifat peste 130 de apariţii în prima ligă, în tricoul formaţiei din nordul Italiei.

Fundaşul de bandă al CFR-ului Cluj a câştigat Cupa Africii în 2022 alături de naţionala Senegalului, competiţie în care a bifat trei meciuri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!