Pleacă de la CFR! Fotbalistul cu peste 140 de meciuri în Serie A s-a săturat, iar agentul a anunțat decizia

Ibrahima Mbaye CFR Cluj Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 16:41
Data actualizarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 16:42

Ibrahima Mbaye (27 de ani), fundașul dreapta senegalez transferat de CFR Cluj în septembrie, nu a prins niciun minut la campioana României, iar în iarnă va părăsi clubul.

Anunțul este făcut chiar de agentul senegalezului, Giuseppe Accardi, care a spus pentru TMW: "Am avut multe variante, am analizat și am considerat că cea mai bună este Clujul. Apoi, am aflat că nici nu este pe listă. În ianuarie vom căuta un nou club. E o situație paradoxală".

Agentul lui Ibrahima Mbaye anunță plecarea jucătorului de la CFR Cluj

Ibrahima Mbaye, fundaș dreapta, nu a fost trecut de CFR Cluj pe lista pentru Liga 1. Pe postul său, formația din Gruia îi are la dispoziție pe Cristi Manea și Christopher Braun.

Senegalezul a apărut în lotul lui CFR Cluj la o singură partidă, cea cu Dumbrăvița (5-0), din Cupa României, însă și atunci a fost rezervă neutilizată.

Format de Inter Milano, unde a strâns și 9 meciuri la prima echipă, Ibrahima Mbaye a mai jucat la Livorno și Bologna. La ultima, a strâns 131 de meciuri și cinci goluri în șapte sezoane și jumătate (2015-2022)

  • 4 milioane de euro a plătit Bologna, în total, pentru a-l transfera pe Mbaye de la Inter (500.000 de euro pentru împrumut și 3,5 milioane de euro pentru transfer definitiv)
  • 8 meciuri are Mbaye la naționala Senegalului, alături de care a cucerit Cupa Africii, la începutul acestui an
  • 142 de meciuri a strâns Mbaye în Serie A

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!