Attila Hadnagy FC Botosani FC Brasov Liga 1 Superliga

„Nevastă-mea a găsit un bilet într-o geantă!” Explicație genială a unui fost atacant din Liga 1 

Un fost jucător din Liga 1 a povestit un moment hilar care i-a decis cariera. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 18:11
Data actualizarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 18:12

Directorul general al lui Sepsi Sf. Gheorghe, Attila Hadnagy, a dezvăluit motivul din spatele transferului său de la FC Brașov la FC Botoșani. Totul s-a petrecut în 2013, când fostul atacant nu și-a dorit să plece la echipa din Moldova, însă un semn a schimbat totul. 

„Pot să povestesc cum am ajuns la Botoșani. Sincer, eu nu am vrut să plec de la Brașov. Am zis că sunt acasă, familia mea era acolo, aveam copii mici. Am zis că nu merg la Botoșani, că e prea departe și că mai bine termin cariera la Brașov sau Sfântu Gheorghe. Dar a fost un semn de la Dumnezeu. 

Am vorbit cu cei de la Botoșani, dar am zis că nu vreau să mă duc. Dintr-odată, nevastă-mea a găsit într-o geantă pe care nu o mai folosise de trei, patru ani, un bilet de la un meci FC Brașov - FC Botoșani. Și-mi zice: 'Ăsta e un semn!'”, a declarat Hadnagy pentru gsp.ro

„Cred că nu mergeam la ei!”

Totodată, fostul atacant a dezvăluit că biletul găsit de soția sa a contat mult în decizia de a pleca la FC Botoșani, acolo unde a trecut prin una dintre cele mai bune perioade ale carierei. 

„După ce am văzut acel bilet, am zis că merg să discut cu cei de la Botoșani. Dacă nu era acel semn, cred că nu mergeam la ei și pierdeam poate cei mai frumoși ani din Liga 1. Chiar cred în Dumnezeu și știu că am ajuns unde am ajuns doar datorită Lui”, a concluzionat. 

Modifică setările cookies