Dumitru Dragomir FC Botosani Liga 1 Marius Croitoru Superliga

„E meseriaș, face niște schimbări extraordinare!” Cine este cel mai bun antrenor din Liga 1? Dragomir, alegere surpriză

Dumitru Dragomir și-a ales antrenorul favorit din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 20:53
Data actualizarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 21:03

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal l-a desemnat pe Marius Croitoru cel mai bun antrenor din fotbalul românesc, la ora actuală.

Marius Croitoru a preluat-o pe FC Botoșani în iunie 2018 și a făcut din gruparea moldavă un club cu pretenții în Liga 1.

Dragomir îl laudă pe antrenorul moldovenilor pentru felul în care pregătește echipa și spune despre acesta că „este bun meseriaș” și că „are ochi de antrenor”.

„Îl aleg pe Croitoru. E foarte bun meseriaș, are ochi de antrenor, face schimbări extraordinare. El își alege jucătorii, e de felicitat și «gură mare ăla» Iftime. Așa trebuie să fii ca patron. Dai banii mai puțini, dar îi dai. Seriozitate, ce să mai înțeleagă jucătorul când îi dai la trei luni?!”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit ProSport.

Marius Croitoru mai are contract cu FC Botoșani până la finele acestui sezon. Tehnnicianul a anunțat deja că nu dorește să-și prelungească înțelegerea cu moldovenii.

Croitoru se numără printre antrenorii din Liga 1, care nu dețin Licența PRO, alături de Ilie Poenaru, Andrei Prepeliță și Mihai Iosif.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies