Liga 1

„Ne speriem de un mini pressing!” „Reghe”, discurs dur după egalul cu Botoșani: „Le-am spus ce trebuiau să audă!”

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate meciul cu FC Botoșani, scor 2-2 (2-1), luni seara, în deplasare, în ultimul meci din etapa a 18-a a Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Decembrie 2021, 23:03
Data actualizarii: Luni 06 Decembrie 2021, 23:07

La finalul meciului, Laurențiu Reghecampf a declarat că jucătorii săi sunt prea fricoși și că au ajuns să se team la fiecare pressing al adversarului.

„Singuri am pierdut două puncte. Din nou, greșeli foarte mari, mai ales în apărare. Aștept mai multe de la jucători, pentru că au experiență. Dacă ne dorim să câștigăm campionatul, nu avem cum să arătăm așa. Ne speriem de un mini pressing, jucătorii trebuie să aibă curajul necesar să joace fotbal, pentru că doar asta îmi doresc.

  • Laurențiu Reghecampf

Trebuie să aibă curaj, că nu le ia nimeni capul. Facem greșeli foarte mari și nici nu marcăm la câte ocazii avem. Am ratat și 11 metri. Primim niște goluri... Este păcat, pierdem puncte și doar noi suntem vinovați. N-am întâlnit nicio echipă care să ne pună cu jocul la perete și să câștige meciul.

Le-am spus la pauză ce trebuiau să audă, că nu e normal să conduci jocul și să intri la cabine cu 2-1 în dezavantaj. Avem nevoie de VAR, ar fi foarte simplu”, a spus Laurențiu Reghecampf la finalul meciului Botoșani - Universitatea Craiova.

 

Universitatea a ajuns la patru penalty-uri ratate în acest sezon, după cele irosite de Gustavo - etapa a 8-a (Universitatea - Sepsi OSK 1-1), Lyes Houri - etapa a 12-a (Universitatea - Academica Clinceni 5-0) şi Dan Nistor - etapa a 13-a (Chindia - Universitatea 0-1).

 

Universitatea venea după trei înfrângeri consecutive, cu Farul, FC Argeş şi FCSB.

 

FC Botoşani are o singură victorie în ultimele nouă etape, două eşecuri şi şase egaluri.

 

În tur, FC Botoşani s-a impus cu 2-1.

Modifică setările cookies