Adrian Mititelu Adrian Mititelu Jr. FCU Craiova Universitatea Craiova Superliga

Mititelu Jr, dezlănțuit la adresa oltenilor: „Craiova nu merită să miști un pai pentru fotbal! Mă înjură lumea pe stradă!”

Familia Mititelu este hotărâtă să renunțe la FCU Craiova. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 21:21
Data actualizarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 21:26

În etapa a 18-a a Ligii 1, FCU Craiova a suferit o nouă înfrângere. Elevii lui Eugen Trică au fost învinși pe FC Voluntari, 0-2, Gabi Tamaș și Ion Gheorghe fiind autorii celor două reușite. 

Însă, eșecul nu a fost singurul lucru care l-a deranjat pe Adrian Mititelu Jr. Președintele celor de la FCU Craiova a fost iritat de faptul că ultrașii din Pelusa Sud'97 l-au atacat pe tatal său și a hotârât, împreună cu stâlpul familiei, să vândă clubul de fotbal FCU Craiova.

Familia Mititelu este deranjată de comportamentul suporterilor din Bănie, juniorul afirmând că s-a săturat să fie jignit de fiecare dată când iese pe stradă, după ce a investit 36 de milioane de euro în fotbalul românesc. 

Mititelu Jr.: „Vrem să scăpăm de acest blestem!”

„Nu știu suma, în momentul de față, dar vrem să scăpăm de acest blestem. În Craiova, lumea nu merită să se miște un pai pentru fotbal. Eu îl întrețin de câțiva ani de zile cu bani pe șeful de galerie, prin el al dat bani galeriei. Această galerie din 4 ani de zile trăiește numai din sponsorizările noastre. 

Asta e, mai avem de jucat atâtea etape. În Craiova, zici că am omorât pe cineva. În Craiova dacă câștigi campionatul, iar anul următor ești pe 5, te înjură de morți. 

Am adus 36 de milioane de euro în 15 ani, bani din buzunarul familiei. În România nu merită să se investească în fotbal. Investesc 300.000 de euro lunar într-un club de fotbal și mă înjură niște cretini. Baza este pe altă societate. Inclusiv acum, mă înjură lumea pe stradă prin mașini. Să vă dați seama ce e în Craiova”, a declarat Adrian Mititelu Jr. la digisport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!