Liga 1

Fanii lui U Craiova 1948 au decis: "Să plece Mititelu sau să se desființeze echipa!"

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Decembrie 2021, 12:51
Data actualizarii: Luni 06 Decembrie 2021, 13:57

Familia Mititelu susține că este dezamăgită de reacția suporterilor după startul slab de sezon în Liga 1 și anunță că nu mai este dispusă să investească: "Decizia este ireversibilă", a anunțat Adrian Mititelu Jr, după eșecul cu FC Voluntari, scor 0-2.

Andrei Preda, liderul Peluzei Sud 97, cere ca familia Mititelu să plece cât mai rapid de la conducerea clubului sau să desființeze echipa.

  • Adrian Mititelu Jr.

"Așteptăm cu nerăbdare ca echipa să fie scoasă la vânzare și să vedem cine o poate cumpăra. Am văzut niște declarații că ar fi dat bani galeriei. Sunt convins că își va schimba azi această declarație pentru că nu e nimic adevărat. Nu a dat niciun ban. Dacă are vreo probă, să iasă public și să arate. Așa putem spune și noi la nervi. Nu există așa ceva. Probabil a fost supărat după comunicatul Peluzei Sud, care a spus că este un blestem cu această echipă. Ok, dacă este un blestem, să lase echipa și cu asta basta!

Sunt foarte mulți oameni de afaceri din Craiova și din țară care iubesc Universitatea Craiova și cu siguranță se vor implica în acest proiect dacă Adrian Mititelu va scoate echipa la vânzare. Dacă nu, vom merge înapoi în Liga 4, în Liga 3, în Liga 2. Oricum suntem chinuiți de ani de zile de când Mititelu a preluat această echipă. Dacă altă variantă nu avem? Dacă spune că de 16 ani este înjurat? Dacă el e înjurat de suporterii Universității Craiova, dai banii cuiva care te înjură? Nu acceptăm fuziune niciodată. Decât să fie fuziune, mai bine renunțăm la acest moment. Și să rămână el, cu Rotaru, cu Olguța. Nu acceptăm fuziune la Craiova.

Decât să fie patron la Craiova, mai bine se esființează echipa. Ne dorim să rămânem fără fotbal. Nu mai vrem fotbal la Craiova cu Adrian Mititelu patron. Să lase echipa și să vină alt patron. Din 2005 nu am avut nicio bucurie în afară de două meciuri câștigate cu Dinamo și CFR. În rest, noi din 2005 ne-am bucurat de ce? De două promovări și două meciuri câștigate. Asta a fost bucuria noastră ca suporteri - două meciuri și două promovări", a spus Andrei Preda, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies