„Mereu critică!” Un fotbalist plecat pe ușa din dos de la FCSB, îi dă replica lui Gigi Becali

Andrei Miron FCSB Gigi Becali Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 18:31
Data actualizarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 18:39

Un fost jucător de la FCSB a dezvăluit cum l-au afectat criticile venite din partea patronului vicecampioanei.

Andrei Miron (28 de ani) a fost dat afară de Gigi Becali după doi ani și jumătate petrecuți la FCSB. Ajuns acum la Universitatea Cluj, după un scurt periplu prin Israel, la Hapoel Haifa, fundașul central a dezvăluit cum l-au afectat criticile venite de la Becali în perioada în care a îmbrăcat tricoul roș-albastru.

„A fost o perioadă frumoasă. Am trăit multe momente frumoase, altele mai puţin frumoase. E o echipă foarte bună şi înveţi foarte multe lucruri. Joci cu fotbalişti de mare calitate lângă tine, e o experienţă utilă pentru oricine.

  • Gigi Becali

Miron: „Becali critică mereu!”

N-am discutat niciodată cu Gigi Becali faţă în faţă. Dânsul mereu critică. Unii jucători sunt afectaţi, alţii nu. Eu sunt genul care nu se lasă afectat. Când te duci la Steaua (n.r. FCSB), e imposibil să joci 50 de meciuri bune.

Pe mine m-a ajutat mult experienţa FCSB, acum am 28 de ani şi încă pot progresa. Am nevoie de ritm, apoi voi arăta de ce sunt capabil”, a spus Andrei Miron, potrivit gsp.ro.

Miron a fost înlăturat de Gigi Becali de la FCSB în vara anului trecut, după o gafă comisă în meciul cu FC Voluntari, 2-2, din penultima etapă.

După despărțirea de FCSB, Miron a semnat cu Hapoel Haifa, însă a rezistat doar o lună în Israel, adunând doar cinci meciuri. Fundașul central a părăsit Israerul și a semnat la finalul lui 2022 un contract cu U Cluj. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!