Liga 1

„Mă mir că cei de la FCSB se tot milogesc!” Fostul oficial al roș-albaștrilor, mesaj pentru Gigi Becali: „Îl faci și pe Dîncu să mai facă 100 de km!” 

FCSB are încă probleme în ceea ce privește stadionul pe care va disputa meciul cu CFR Cluj din ultima etapă a play-off-ului. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 04 Mai 2022, 08:12
Data actualizarii: Miercuri 04 Mai 2022, 08:14

Partida cu ardelenii ar putea fi decisivă în economia luptei la titlu, astfel că miza este una ridicată. FCSB a jucat cu FC Argeș, 4-0, ultimul meci pe Arena Națională în acest sezon, iar roș-albaștrii sunt puși din nou în situația de a-și căuta un stadion pe care să dispute meciurile de acasă. 

Oficialii clubului au făcut o nouă solicitare pentru a juca în Ghencea, însă, ca și în dățile trecute, reacțiile nu au fost deloc pozitive, iar șansele să li se permită se anunță a fi minime. Gigi Becali a venit cu o propunere inedită la „Ora exactă în sport”, dezvăluind că va lua legătura cu Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, pentru a comunica cu liderii galeriei Rapidului, în contextul unei posibile închirieri a arenei din Giulești.

„Mă mir că cei de la FCSB se tot milogesc!” Fostul oficial al roș-albaștrilor, mesaj pentru Gigi Becali

Varianta Giulești este puțin probabilă, în contextul rivalității dintre cele două echipe, iar Helmut Duckadam, fostul președinte de imagine al FCSB-ului, a vorbit despre situația în care se află clubul. Fostul portar a declarat că nu înțelege de ce oficialii roș-albaștrilor insistă pentru a evolua în Ghencea, Giulești sau pe Arcul de Triumf. 

Totodată, Duckadam a vorbit și despre ministrul Vasile Dîncu, punctând că acesta ar putea merge la meciul din ultima etapă a play-off-ului. 

„Se fac niște stadioane, pe bani publici și se trezește clubul CS Rapid cu o arenă nouă. Și pune taxă minimă în valoare de 10.000 de euro. Maximă, dacă nu vreau să te las, 100.000 de euro. Oricum le vor cere mai mult, e clar (n.r. - celor de la FCSB).

Dar, eu mă mir că cei de la FCSB se milogesc, pentru că altfel nu am cum să spun mai frumos, la cei din Ghencea, la cei de la Rapid, la cei de la rugby (n.r. - Stadionul Arcul de Triumf).

Du-te, dom’le, și joacă la Buzău. Ai toată galeria acolo. Și măcar îl faci și pe ministrul Dîncu să mai facă 100 de km și să stea în tribună, acolo. De ce să stea în lojă, la Ghencea? Va veni să vadă meciul, va fi unul important”, a declarat Helmut Duckadam la Digi Sport. 

Modifică setările cookies