VIDEO EXCLUSIV A fost nevoie doar de un meci! Gigi Becali, elogii pentru Kovacs: "Și-a spălat toate păcatele". Ce a propus pentru FCSB - CFR

CFR Cluj este lider în Liga 1, însă diferența față de FCSB s-a micșorat la doar două puncte cu trei etape înaintea încheierii playoff-ului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Mai 2022, 23:52
Data actualizarii: Marti 03 Mai 2022, 23:52

Duelul dintre FCSB și CFR Cluj, din ultima etapă a playoff-ului, ar putea fi decisivă pentru stabilirea campioanei, motiv pentru care au apărut deja discuții despre cine ar putea arbitra partida. 

Într-o intervenție telefonică la emisiunea "Ora Exactă în Sport", Gigi Becali a discutat despre posibila finală a campionatului, aducând în discuție și arbitrajul. 

Patronul celor de la FCSB a vorbit și despre posibilitatea aducerii unui arbitru străin, existând discuții între cele două echipe. În plus, Becali a vorbit la superlativ de Istvan Kovacs, cel pe care l-a acuzat de părtinire de-a lungul timpului, partida pe care a condus-o între Manchester City și Real Madrid având un rol important. 

"Ce să mai vorbim de arbitraj, acolo a fost clară treaba, nu poți să îi spui nimic lui Petrescu, s-a văzut, când un arbitru arbitrează cu tentă se cunoaște. El nu a arbitrat cu tentă, dar i-a fost frică să dea (n.r. despre meciul CFR Cluj - Farul Constanța). Eu îl condamn pe ăla care arbitrează cu tentă și se vede că e doar într-o singură direcție. 

Ce să îl sperii eu pe Istvan Kovacs? El este un arbitru prea mare, în primul rând, în al doilea am spus că și-a spălat toate păcatele și nu voi mai vorbi vreodată urât despre el, a convins cu acel meci. Nu cred că Kovacs, ajuns atât de mare, mai face prostii în campionatul românesc. Deși este așa, Vali a vorbit cu președintele lor, am cerut să aducem un arbitru străin", a declarat Gigi Becali la PRO ARENA

Opinia lui Cristi Balaj despre varianta unui arbitru străin

"M-au întrebat dacă sunt de acord. Nu ştiu dacă doresc. Propunerea mea a fost diferită. Să folosim VAR la ultima etapă, dacă tot îl vom folosi la Supercupă. 

Ar fi un ajutor imens pentru arbitri români, care în acest moment oficiază cu sistemul VAR pe plan internaţional. Dorim un arbitraj fără greşeli", a spus Cristi Balaj, la Orange Sport.

Modifică setările cookies