„M-aș bucura pentru el să ajungă acolo!” Mesajul primit de Mihai Pintilii de la un fost internațional român

FCSB mihai pintilii Petre Marin Superliga Superliga Mihai Pintilii
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Februarie 2023, 20:22
Data actualizarii: Vineri 03 Februarie 2023, 20:22

FCSB se află în acest moment pe locul patru în clasamentul Superligii.

Gruparea „roș-albastră” a obținut, în acest sens, 41 de puncte după 23 de etape, înregistrând 12 victorii, cinci rezultate de egalitate și șase înfrângeri.

„M-aș bucura pentru el să ajungă acolo!” Mesajul primit de Mihai Pintilii de la un fost internațional român

Petre Marin, fost jucător la Steaua București în perioada 2004 - 2010 (actuala FCSB), a vorbit despre situația în care se află Mihai Pintilii la trupa din Berceni, evidențiind că îi dorește să ajungă antrenor cu acte în regulă și să câștige campionatul.

„Este frustrant. Altfel percep jucătorii indicațiile atunci când vin de la tine de pe bancă sau când te văd la marginea terenului. Nu e foarte, foarte greu, dar m-as bucura pentru 'Pinti' să ajungă acolo și, de ce nu, să câștige campionatul. 

De altfel, tot timpul m-am bucurat când foști colegi de-ai mei au fost acolo acolo și mergeam la meciuri mai mult pentru ei, cum au fost Dică sau Rădoi”, a spus Petre marin, în cadrul podcastului Victory Extra Time.

FCSB - Farul Constanța 2-3 

Andrei Cordea a deschis scorul imediat după pauză (minutul 47), dintr-o acțiune de vis creată de Florinel Coman. Denis Alibec a restabilit, ulterior, egalitatea executând o lovitură liberă în mare stil (minutul 56).

Finalul a fost categoric al Farului. Omrani a respins o minge în mod eronat, iar Șut a deviat în proprie poartă (minutul 90+5). Borza a prins, un singur minut mai târziu, un interior fantastic și l-a executat pe Târnovanu.

Trupa de la nivelul mării a reîntors, în acest sens, soarta meciului și a plecat din confruntarea de pe Arena Națională cu toate cele trei puncte revenind, cel puțin temporar, pe prima poziție în clasamentul Superligii.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!