VIDEO „Am transmis conducerii. Trebuie cumpărat!” Jucătorul pe care Adi Mutu îl așteaptă la Rapid

Adrian Mutu Giulesti Rapid Superliga Adrian Mutu
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Februarie 2023, 19:49
Data actualizarii: Vineri 03 Februarie 2023, 19:54

Adi Mutu a dezvăluit că a avut o discuție cu oamenii din conducerea Rapidului și le-a dezvăluit acestor de ce tip de fotbalist mai are nevoie la echipă.

Potrivit „Briliantului”, trupa din Giulești se află în momentul de față în negocieri cu mai mulți jucători, însă nu e obligatoriu să și transfere pe cineva. Mutu vrea un fotbalist care a jucat în prima parte a sezonului, însă conducerea nu este dispusă să arunce cu banii, motiv pentru care negocierile care se poartă sunt dure.

Nigerianul Funsho Bamgboye, singurul transfer realizat de FC Rapid în această iarnă, se află în lot pentru meciul de sâmbătă, dar şansele ca el să joace sunt destul de mici.

„El joacă extremă stânga sau dreapta, este în lot pentru această partidă, însă are nevoie să se adapteze puţin la fotbalul nostru. Trebuie să se obişnuiască şi cu stadionul nostru, cu suporterii, cu presiunea care e pe Giuleşti”, a spus antrenorul.

Rapid, un singur transfer în această iarnă

El a explicat că nu este obligatoriu ca FC Rapid să mai facă încă un transfer în această iarnă.

„Nu vom face neapărat un al doilea transfer. Suntem în negocieri cu jucători, normal că avem şi noi termenii noştri în care se poate realiza acest transfer. Şi nici nu suntem într-un moment în care să vrem să transferăm cu orice preţ. Eu am transmis conducerii că vreau jucători care să mă ajute imediat pentru că nu avem timp. De la anul poate altfel vor sta lucrurile. Dar acum ne trebuie jucători în formă, care au jucat, însă e foarte greu să îi găseşti la cost zero. Deci trebuie cumpărat, e nevoie de tratative şi ele nu sunt uşoare”, a precizat Adrian Mutu.

Rapid întâlneşte, sâmbătă, de la ora 20:00, pe Stadionul Rapid Giuleşti din Capitală, formaţia FC Voluntari, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 24 a Superligii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!