EXCLUSIV | „Lucrul ăsta încă îl marchează!” Sorin Cârțu explică evoluțiile mai puțin reușite ale lui Koljic

Elevir Koljic e departe de forma pe care a arătat-o când a venit la Craiova!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Iulie 2021, 17:40
Data actualizarii: Vineri 30 Iulie 2021, 17:42

Fotbalistul bosniac a suferit o fractură de peroneu, într-o partidă cu Poli Iași, scor 1-0, și  așipsit de pe teren pentru o perioadă de șase luni.

Atacantul a revenit într-un meci cu FCSB, din etapa a 29-a a sezonului trecut, însă de atunci evoluțiile sale au fost mult sub așteptări.

  • „Lucrul ăsta încă îl marchează!” Sorin Cârțu explică evoluțiile mai puțin reușite ale lui Koljic

Sorin Cârțu pune forma slabă a jucătorului bosniac pe seama fricii de a nu se accidenta din nou.

Cârțu: „Vine după perioade grele”

„N-aș vrea să-l luăm așa. Am și ezitat să vorbesc despre ce s-a fi întâmplat dacă el ar fi mai... Koljic a trecut numai prin momente dificile. Trebuie să fim alături de el. Eu așa văd situația. Caută golul, muncește. 

Vine după perioade grele. Când era în formă se accidenta foarte grav și stătea iar pe bancă luni și luni de zile. Vine după un an de zile. Noi l-am fi dorit așa cum era el anul trecu în perioada asta, când în șase meciuri avea opt goluri, dar nu poate. Nu se poate după un an de zile în care a stat accidentat.

A avut și o accidentare într-o zonă care este extrem de periculoasă, care îl marchează în continuare, pentru că stă tot timpul cu spatele la adversar. În mintea lui tot timpul suspectează că poate să fie călcat din nou la zona rănită sau să-i producă o nouă accidentare”, a spus Sorin Cârțu la PRO X, în cadrul emisiunii Ora exactă în sport.

Elvir Koljic a semnat cu Universitatea Craiova pe 30 august 2018, după despărțirea de FK Krupa. 450 de mii de euro au plătit oltenii în schimbul atacantului.

26 de goluri în 54 de meciuri are Koljic în tricoul Universității Craiova

17 milioane de euro este cota de piață a bosniacului, potrivit transfermarkt.com

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!