Zicu s-a speriat de conducerea lui Dinamo? Si-a retras memoriul: "Am fost influentat negativ"

Autor: Sport.ro
Miercuri 16 Decembrie 2009, 16:21

Ianis Zicu a anuntat ca si-a retras memoriul depus la Liga Profesionista de Fotbal pentru a deveni jucator liber de contract si a declarat pentru site-ul oficial al clubului ca regreta "pasul facut" si ca doreste sa-si continue cariera la Dinamo.

"Pe fondul unor insatisfactii legate de evolutiile mele la Dinamo, am fost influentat negativ si am luat o hotarare gresita.

"Regret pasul pe care l-am facut saptamana trecuta. Nu este normal sa cer sa devin jucator liber dupa tot ce a facut Dinamo pentru mine!

"Toti putem gresi in viata, important este sa ne trezim la timp pentru a putea indrepta lucrurile! In aceasta dimineata mi-am retras memoriul, iar acum ma gandesc doar la meciul cu Panathinaikos!

"L-am anuntat deja pe presedintele Nicolae Badea, iar opinia publica si suporterii trebuie sa stie ca vreau sa-mi continui cariera la Dinamo!", a declarat Ianis Zicu pentru site-ul oficial al clubului din Soseaua Stefan cel Mare.

Comisia pentru Solutionarea Litigiilor din cadrul LPF stabilise, marti, un nou termen, pentru 22 ianuarie 2010, in cazul lui Ianis Zicu de la Dinamo, care depusese memoriu pentru a deveni liber de contract, invocand intarzierea drepturilor salariale de catre club.

Firea vrea să ceară 1,5% din PIB-ul României. Ce cheltuieli are Primăria Capitalei
BRAT