Niculescu: "Dinamo nu se destrama! Ne calificam!"

Marti 15 Decembrie 2009, 20:37
Niculescu: "Dinamo nu se destrama! Ne calificam!"

Claudiu Niculescu a plecat spre Atena cu gandul de a se razbuna pentru acel penalty ratat care putea schimba soarta calificarii dinamovistilor in primavara europeana.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

"Ne asteapta un meci foarte dificil. Ne va fi foarte greu, imi aduc aminte de meciul tur, atunci cand am ratat un penalty. Chiar daca as fi inscris, tot aveam nevoie de o victorie in seara asta. Am venit cu incredere si speranta ca vom realiza ce am facut la Liberec. Sa nu uitam ca Slovan nu va fi niciodata ca Panathinaikos, care este o echipa de Champions League, o formatie puternica.

Nu exista termen de comparatie. Nu se poate vorbi de razbunare la mine, este bucuria de a juca fotbal. Nu este important cine marcheaza in seara asta, important este sa ne calificam. Toti dinamovistii sunt tristi, nu numai Borcea. Daca ne calificam aici i-am face sarbatori fericite, atat lui cat si suporterilor. Dinamo nu se poate destrama niciodata" , a declarat Claudiu Niculescu la Atena.

Teodorovici: „Vom modifica OGUG 114. Taxa pe lăcomie ”se schimbă în „stimulent pentru hărnicie”
BRAT