Niculae ii cere banii lui Borcea: "Nu l-a obligat nimeni sa semneze contractele!"

Autor: Sport.ro
Marti 15 Decembrie 2009, 21:08

Daca n-aveti bani de dat, dati-ne drumul! Culmea, liderul de sindicat din vestiarul lui Dinamo e chiar finul lui Borcea. Marius Niculae ii infrunta pe sefii care au uitat sa plateasca.

Zicu si-a depus deja memoriu sa devina liber. "E nebun" - spune impresarul sau in Cancan. Contabilul sef Borcea spune ca e specialist in documente si o sa-i demonstreze lui Zicu ca si-a luat toti banii.

Dupa o toamna tulbure, in care au petrecut non stop si au ratat podiumul, dinamovistii sunt pedepsiti de sefi - nu primesc bani de sarbatori. Atat le-a trebuit vedetelor lui Dinamo, care ameninta cu revolta.

"E nebun. Nu stiu ce e in mintea lui. N-a jucat nimic sezonul asta. El chiar crede ca sunt vreo 15 cluburi la granita care-l asteapta ?" - spune impresarul Victor Becali in Cancan.
Pentru Marius Niculae vor fi oferte. Din Portugalia, unde s-a tratat in aceasta toamna.

La Dinamo ar putea ninge totusi cu bani daca va castiga cu 2-1 la Atena. Dinamo ii va lua fata lui Panathinaikos, iar vedetele grecilor ar putea fi pedepsite de fani pentru ratarea calificarii. Karagounis tocmai a fost bombardat cu ... morcovi.

Florin Cîţu: Pensiile pot creşte cu 10% chiar dacă efortul financiar va fi mare
BRAT