"Zicea că nu poate juca pe poziția aia". Discuții contradictorii între fotbalistul momentului de la FCSB și antrenori

FCSB Malcom Edjouma Mihai Stoica Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Februarie 2023, 22:09
Data actualizarii: Joi 16 Februarie 2023, 22:15

Malcom Edjouma a marcat golurile cu care FCSB a obținut victorii în ultimele două etape din Superliga României. 

Malcom Edjouma a marcat de două ori în meciul cu FC Voluntari (scor final 1-2) și i-a adus victoria FCSB-ului pentru a doua la rând după ce în etapa precedentă a dat unicul gol al partidei cu CFR Cluj (scor final 0-1).

Chiar dacă Malcom Edjouma avea o ofertă din Ungaria în această iarnă, patronul FCSB a anunțat că jucătorul transferat de la FC Botoșani în urmă cu un an nu mai este de vânzare.

Cum a ajuns Malcom Edjouma pe postul de inter
 

Managerul general de la FCSB a dezvăluit că Malcom Edjoum nu și-a dorit să renunțe la postul de mijlocaș defensiv, unde a evoluat în perioada în care Adrian Șut a fost accidentat.

"Dacă ştiţi ce discuţii au fost, că el nu poate juca poziţia asta (n.r. - inter)... Întrebaţi-l pe Nicolae Dică ce discuţii au fost şi pe vremea aia, că el zicea că nu poate să joace mai sus. Edjouma zicea! Dică îl vedea mai sus. Dică nu l-a prins pe Şut, l-a prins foarte puţin, că el a fost accidentat cât a fost Nicolae Dică. 

Ideea era că vorbisem şi cu Nicolae. Dacă vine Şut, Edjouma să urce puţin şi Edjouma zicea că nu poate să joace acolo. Eu îl văd şi optar, şi decar. El e un jucător care poate să facă diferenţa, se descurcă pe spaţii mici foarte bine. Nu mă aşteptam să marcheze atât de mult", a explicat Mihai Stoica la Orange Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!