Cum a comentat Cristi Balaj faza în care Malcom Edjouma l-a faultat pe Igor Armaș

Cristi Balaj fc voluntari igor armas Malcom Edjouma Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Februarie 2023, 21:20
Data actualizarii: Marti 14 Februarie 2023, 21:37

Malcom Edjouma l-a faultat dur asupra pe Igor Armaș din meciul FC Voluntari - FCSB 1-2.

Chiar dacă fundașul moldovean de la FC Voluntari s-a ales cu mai multe răni vizibile, Malcom Edjouma a încasat un cartonaș galben din partea arbitrului Radu Petrescu, decizie care a fost criticată de mai multe voci importante din spațiul public.

Imediat după faultul său, Malcom Edjouma a încercat să-și prezinte scuzele față de adversarul său și a revenit cu un mesaj postat pe Instagram.

"Am vrut să-mi cer scuze pentru gestul meu nepotrivit. Am făcut o greșeală", a fost mesajul transmis de Edjouma, pe Instagram.

Reacția lui Cristi Balaj la faltul lui Malcom Edjouma
 

"(n.r. cât ar trebui să fie suspendat Edjouma) Nu știu. Gigi spunea că Vali (n.r. Valeriu Argăseală, președintele de la FCSB) este prieten cu cei de la Federație. Este o greșeală. Pentru această fază îmi doresc să avem un regulament care să sacționeze jucătorii care trebuie să fie eliminați pe parcursul partidei și care au scăpat de sancțiunea disciplinară.

Chiar și după terminarea partidei. Trebuie curaj. Exact cum solicităm arbitrilor să aibă mereu curaj, la fel este și aici. Uitați-vă la ce linșaj public a fost supus un angajat al FRF (n.r. Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori), când a cerut sa fie respectat regulamentul.

Li s-a spus arbitrilor ca atunci când un jucător urmărește mingea și pune în pericol integritatea, acesta să fie sancționat cu galben, dar nu s-a subliniat suficient de clar că pot apărea urmări grave, în urma unei loviri violente", a declarat Cristi Balaj la Digi Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!