Anunț categoric în Ungaria despre transferul lui Malcom Edjouma

Malcom Edjouma FCSB ferencvaros Gigi Becali Ungaria Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 18:10
Data actualizarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 18:09

Malcom Edjouma, talismanul lui FCSB din ultimele meciuri, a fost în centrul atenției în perioada recentă în urma prestațiilor sale, a unui fault dur, dar și a zvonurilor privind un posibil transfer.

În ultimele săptămâni, în presa din România au apărut mai multe informații referitoare la interesul clubului maghiar Ferencvaros pentru Malcom Edjouma. Totuși, Gigi Becali l-a declarat netransferabil pe mijlocașul francez, având în vedere și golurile decisive din ultimele două etape.

Presa din Ungaria susține că Ferenvaros nu este interesată de Malcom Edjouma

Deși în România se discută despre interesul tot mai mare al lui Ferencvaros pentru Edjouma și a unui posibil transfer în vară, presa din Ungaria are o variantă diferită.

"Conform informațiilor noastre, transferul lui Edjouma nu a fost un subiect de discuție la Ferenvaros", scrie ziarul maghiar Nemzeti Sport.

De asemenea, publicația din Ungaria a infirmat și oferta pe care o altă echipă maghiară, MOL Fehervar, ar fi făcut-o pentru Malcom Edjouma în decembrie: "Așa cum am mai spus, a existat interes din partea clubului, însă nici măcar nu s-a făcut o ofertă pentru jucător".

Nemzeti Sport a făcut și o remarcă referitoare la ultimele declarații ale patronului de la FCSB: "Gigi Becali a declarat că Edjouma nu mai este de vânzre, deși pentru el, de obicei, asta însemnă că așteaptă o ofertă mai bună".

  • Ferencvaros, campioana ultimelor patru sezoane din Ungaria, este lider autoritar și în acest sezon, cu 45 de puncte în 19 etape, la 14 lungimi în fața celei de-a doua clasate, Kecskemeti.
  • 5 goluri a marcat Edjouma în ultimele 9 meciuri din Liga 1
  • 31 de partide, 8 goluri și 3 assist-uri are francezul la FCSB în actuala stagiune

Gigi Becali: "Edjouma nu mai e de vânzare. Depinde echipa de el"

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, s-a felicitat că nu l-a cedat pe Malcom Edjouma în această iarnă, numindu-l indispensabil pe fotbalistul născut în Toulouse.

"Nu se pune problema, la ora asta, de niciun transfer. A fost vorba și de Malcom, dar bine că Dumnezeu a făcut de l-am ținut. E fotbalist, ce să mai?! E fotbalist valoros! Acum nu mai e de vânzare Edjouma. Echipa depinde de el", a spus Gigi Becali, marți, la prânz.

Foto: Sport Pictures

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!