„Gigi, ai văzut asta?!” :) Moruțan, euro-gol pe Arena Națională cu Craiova! Cum a înscris

Olimpiu Morutan Arena Nationala FCSB Universitatea Craiova Superliga „Gigi, ai văzut asta?!” :) Moruțan, euro-gol pe Arena Națională cu Craiova! Cum a înscris
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Iulie 2021, 21:45
Data actualizarii: Duminica 25 Iulie 2021, 22:18

FCSB și Universitatea Craiova s-au întâlnit în derby-ul etapei cu numărul 2 din Liga 1!

Criticat de patronul Gigi Becali după prestațiile din primele două meciuri, Olimpiu Moruțan a venti cu „răspunsul” său, așa cum știe mai bine, pe teren. Mijlocașul ofensiv a reușit să deschidă scorul pe Arena Națională, în minutul 8 al meciului, cu o execuție superbă. 

Moruțan a primit la peste 25 de metri, a observat poziția avansată a lui Pigliacelli și a șutat puternic, învingându-l pe portarul italian. Când a sărbătorit, jucătorul a făcut un gest de: „Calm, calm!”, care ar putea fi interpretat drept mesaj pentru criticile recente. 

  • „Gigi, ai văzut asta?!” :) Moruțan, euro-gol pe Arena Națională cu Craiova! Cum a înscris

„Nu mai știi să joci fotbal!” 
 

Imediat după meciul cu Botoșani, Gigi Becali l-a criticat dur pe Olimpiu Moruțan, identificând și o posibilă „problemă” a fobalistului în schimbul căruia speră să obțină milioane de euro.

"Se întâmplă că tu te apuci să driblezi la mijlocul terenului și nu ai nicio realizare. Să te muti la Domnești, nu la Pipera. Dacă stai la Pipera, nu mai știi să joci fotbal. El e băiat cuminte, dar oricat ar fi de cuminte, la Pipera nu joacă bine. 

Moruțan nu are cum să uite fotbalul, nu-l lasă talentul. I-am spus impresarului să-i zicaă să se mute la Domnești", a spus Gigi Becali la PRO X. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!